Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Clasamentul publicului din Gala de sâmbătă, 4 decembrie. Cine sunt favoriții publicului

Publicul a votat intens și în această săptămână și a ales Mama Favorită, Băiatul Favorit și Fata Favorită de la Mireasa sezon 4.

simona gherghe intr-o rochie albastra si cu un plic Galerie
Publicul a votat intens și în această săptămână și a ales Mama Favorită, Băiatul Favorit și Fata Favorită de la Mireasa sezon 4 | Antena 1

Săptămâna 27 noiembrie- 4 decembrie a fost una intensă pentru concurenții de la Mireasa sezon 4. Andrada s-a bucurat de prezența lui Victor, care a primit șansa să petreacă 10 zile în casă, iar mai multe cupluri s-au logodit.

Cum a fost ultima săptămână pentru concurenții Mireasa sezon 4

Marius și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Maria, care a fost surprinsă total de inițiativa iubitului ei. O zi mai târziu, Ion s-a așezat în genunchi și a întrebat-o pe Raluca dacă vrea să-i fie soție.

Cu toate acestea, niciunul dintre cele două cupluri nu sunt hotărâte să se căsătorească în Marea Finală Mireasa de pe 19 decembrie 2021.

Nu este cazul lui Petrică și al Elei, care au trecut prin numeroase emoții în ultimele zile. O glumă nevinovată a fost luată în serios de doamna Ioana, care a crezut că va deveni bunică. Însă testul de sarcină a ieșit negativ.

A fost o săptămână frumoasă și pentru Alexandru și Ana care au petrecut prima lor noapte împreună, departe de casa Mireasa sezon 4.

Cei doi s-au logodit în ediția live de vineri, 26 noiembrie, și au decis că nu îi împiedică nimic să-și unească destinele în Finală.

Și Seba a avut parte de surprize căci Adelina a revenit în competiție, mai dornică să construiască ceva temeinic alături de el.

Cum arată clasamentul Mireasa sezon 4

Publicul a votat și a ales favoriții acestei săptămâni. Iată cine sunt Mama Favorită, Băiatul Favorit și Fata Favorită și cum arată TOP 3:

Mama favorită este doamna Margareta, mama lui Seba.

Top 3 băieți:
1. Alexandru
2. Ion
3. Petrică

Top 3 fete:
1. Ana
2. Raluca
3. Alina

Mireasa 2021, sezon 4. Rămân Victor și Andrada în competiție sau nu? Ce au decis telespectatorii emisiunii... Mireasa 2021, sezon 4. Ce au postat Andrada și Victor după ce au fost eliminați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x