Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Concurenții au făcut nominalizări. Cine a primit cele mai multe voturi

Fetele și băieții de la Mireasa sezon 4 au făcut nominalizări în Gala din 6 noiembrie 2021. Iată cine a primit cele mai multe voturi.

fetele de la mireasa scriu ceva
Fetele și băieții de la Mireasa sezon 4 au făcut nominalizări în Gala din 6 noiembrie 2021. Iată cine a primit cele mai multe voturi | Antena 1

Doar șase concurenți primesc imunitate Gală de Gală, respectiv preferații publicului. Trei fete și trei băieți de la Mireasa sezon 4 vor fi protejați de eliminare.

În plus, pentru că a intrat abia acum o săptămână, Gina are imunitate. Restul concurenților sunt în pericol să părăsească competiția matrimonială.

Cum au nominalizat fetele și băieții de la Mireasa sezon 4

Ionuț a fost concurentul care a primit cele mai multe voturi din partea fetelor din casa Mireasa sezon 4. Și Seba a avut o mulțime de nominalizări.

Pe cine au nominalizat fetele

Ela - Seba
Ana - Ionuț
Amalia - Ionuț
Maria - Seba
Andrada - Ionuț
Alina - Seba
Raluca - Ionuț

”Probabil unele m-au votat pentru că le-am votat și eu la rândul meu. Celelalte nu știu.”, a zis Ionuț. El a mai spus că din cauza situației cu Adelina ar fi decăzut în ochii telespectatorilor.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Cum arată clasamentul publicului din 6 noiembrie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Pe cine au nominalizat băieții

Ion - Maria
Seba - Raluca
Ionuț - Raluca
Alexandru - Raluca
John - Andrada
Victor - Amalia

Petrică - Raluca
Marius - Raluca

Astfel, în cursa pentru eliminare intră Raluca și Ionuț. Poți vota pe cine vrei să elimini pe Aplicația Antena 1 și pe platforma http://mireasa.a1.ro.

Mireasa 2021, sezon 4. Cum arată clasamentul publicului din 6 noiembrie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul ... Mireasa 2021, sezonul 4. Dorian Popa, invitat la petrecerea de sâmbătă seară. Cum s-au distrat concurenții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x