Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Cum arăta Amalia înainte de intervențiile estetice. Imaginile cu trăsăturile sale naturale

Amalia de la Mireasa sezon 4 a fost apreciată pentru trăsăturile sale frumoase. Tânăra a fost curtată cât timp a fost în casă și a trezit, în câteva rânduri, și gelozia concurentelor.

colaj de imagini cu amalia de la mireasa sezon 4 Galerie
Amalia de la Mireasa sezon 4 a fost apreciată pentru trăsăturile sale frumoase. Tânăra a fost curtată cât timp a fost în casă și a trezit, în câteva rânduri, și gelozia concurentelor. | Antena 1

În casa Mireasa sezon 4, Amalia a format un cuplu cu John. Inițial, tânăra i-a atras atenția lui Marius, care nu știa pe cine să aleagă între ea și Maria.

Nehotărârea lui nu i-a plăcut și după ce a dezvăluit că s-au sărutat când nu erau camere, a decis să nu mai continue interacțiunea cu Marius.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 2. Radu, declarație de dragoste pentru Amalia. Cum i-a răspuns fata pe internet

Cum arăta Amalia înainte de operațiile estetice

Încă de la intrarea sa în casa Mireasa, Amalia a fost sinceră și a vorbit despre operațiile estetice pe care le are.

Tânăra recunoștea că și-a făcut implant mamar și că este foarte mândră de această alegere. De asemenea, ea a susținut că are o intervenție estetică și la nivelul buzelor.

Recent, frumoasa concurentă a publicat două imagini mai vechi cu ea, din perioada când nu trecuse pragul medicilor esteticieni.

Deși în plină dezvoltare, Amalia era și pe atunci incredibil de frumoasă, iar imaginile sunt dovada acestui fapt.

Cine este Amalia de la Mireasa sezon 4

Amalia a intrat în show-ul matrimonial Mireasa sezon 4 cu puțin timp înainte de Finală. Ea a fost prezentată în emisiunea Mireasa - Capriciile Iubirii. Atunci, frumoasa brunetă era pusă pe șotii, căci le-a păcălit pe mame în legătură cu vârsta ei.

”Ești frumoasă”, i-a zis doamna Lenu noii concurente de la Mireasa sezon 4, Amalia. Tânăra a trăit nouă ani la Paris, a dezvăluit moderatoarea emisiunii ”Mireasa-Capriciile Iubirii” de la Antena Stars.

”Am 19 ani”, a răspuns noua fata la curiozitățile mamelor. ”Auu, e așa de tinerică și frumoasă”, a replicat bunica lui Victor când frumoasa Gabriela Cristea a întrebat-o, în glumă, ce o doare.

”Era o glumă. Am 21 de ani, urmează să fac 22. Sunt din județul Satu Mare.”, a zis Amalia.

În respectiva emisiunea, Amalia mai spunea că este studentă la Drept și că activează în industria modei, unde este model.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Amalia i-a transmis un mesaj de iubire lui Radu, dar un detaliu a atras atenția susținătorilor

Radu de la Mireasa 2 și Amalia din sezonul 4 și-au asumat relație de iubire

După ce s-a despărțit de Mădălina, Radu a reușit să se vindece și să-și refacă viața. S-a îndrăgostit chiar de Amalia, fosta iubită a lui John de la Mireasa sezon 4.

Anunțul a fost făcut de cei doi tineri pe Instagram, acolo unde au postat o imagine în care se țin de mână și zâmbesc cu foc. La descriere, ambii au pus câte o declarație de dragoste.

În urmă cu câteva săptămâni, Radu anunța cu durere că povestea lui și a Mădălinei a ajuns la final. La scurt timp, fata confirma separarea și spunea că nu vrea să discute detaliile pentru că îl respectă pe cel cu care s-a căsătorit în Finala Mireasa sezon 2.

Iată că Radu a reușit să treacă peste separarea dureroasă și a început o relație cu Amalia de la Mireasa sezon 4.

Mireasa 2022, sezon 5. Leo a pus piciorul în prag. I-a transmis Norei că l-a dezamăgit și că Anda reprezintă viitorul lu... Mireasa 2022, sezon 5. Ce s-a întâmplat între Nora și Leo în pauza de publicitate. Discuția care nu s-a văzut la TV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x