Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Cum răspunde Ana speculațiilor că ar fi făcut streaming pentru adulți

După dezvăluirile făcute de Andrada, care a recunoscut că a făcut streaming pentru adulți, Isidora a afirmat la Mireasa Capriciile Iubirii că și despre Ana există zvonuri că ar fi practicat această meserie.

ana de la mireasa sezon 4 langa maria Galerie
După dezvăluirile făcute de Andrada, care a recunoscut că a făcut streaming pentru adulți, Isidora a afirmat la Mireasa Capriciile Iubirii că și despre Ana există zvonuri | Antena 1

”A intrat Dora în direct. Spunea că circulă și despre tine zvonuri că ai făcut videochat”, i-a zis Andrada Anei, în timp ce se aflau în bucătărie.

”Nu ar fi trebui să se facă, nu este mare tamtam, nu este un subiect tabu. Nu pot să o iau ca pe o meserie pentru că a fost de scurt timp. M-a încântat ideea de bani.”, a mai adăugat fata.

Doamna Gabi a zis că și ea ar fi încercat să facă streaming pentru adulți dacă era atrasă de psihopați.

”Ideea e că mi-am asumat că o să vină acuzații, tot felul de chestii din exterior. Din punctul meu de vedere, nu e ceva cu care poți să ataci pe cineva. Mai ales în zilele noastre”, a adăugat Ana.

Doamna Gabi, despre intențiile Isidorei

”Isidora chiar își dorește să te desparți de Alex. Ea vrea să vină înapoi pentru el. Știu de la ea, de mult.”, a spus doamna Gabi.

”Ea a zis asta ca să o înțepe pe Adelina. Dacă ea vine pentru el, el e cel care poate da atenție sau nu.”, a mai afirmat și Ana.

Cum răspunde Ana speculațiilor că ar fi făcut streaming pentru adulți

Ana a negat că ar fi făcut videochat și a afirmat că așteaptă dovezile celor care o acuză de astfel de lucruri.

”La adresa mea sunt acuzații false. Să vină cu dovezi, se obțin foarte ușor. Eu pot să aduc dovezi că, de când am terminat facultatea, am toate contractele. Dacă Isidora nu știa dacă era adevărat, de ce a mai zis. Nu știu ce se discută în exterior. Cred că deranjează pe multe persoane că sunt votată, că discut cu Alex. Nu sunt lucruri pe care lumea le digeră ușor”, a explicat Ana în live.

Mireasa Sezonul 4. Andrada, declarații despre un trecut mai dificil. De ce a făcut streaming pentru adulți... Mireasa 2021, sezon 4. Maria, în lacrimi după ce a vorbit cu mama sa. Ce durere poartă în suflet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x