Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Cum s-au pozat Andrada și Victor de Revelion. Buni Lenu le-a lăsat un comentariu

Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4 au sărbătorit Revelionul 2022 alături de Marius și Maria, foștii lor colegi de competiție.

colaj de imagini cu andrada si victor de la mireasa sezon 4 Galerie
Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4 au sărbătorit Revelionul 2022 alături de Marius și Maria, foștii lor colegi de competiție | Antena 1

Îmbrăcați de petrecere, Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4 s-au pozat și au urcat imaginile pe conturile lor de socializare.

Fosta concurentă de la Mireasa a ales o rochie neagră, cu imprimeu, pe când Victor a optat pentru blugi și tricou negru.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Amalia, răsfățată de Anul Nou. Ce cadou a primit la trecerea dintre ani

Ce comentariu le-a lăsat buni Lenu lui Victor și Andradei

Inițial, buni Lenu nu a fost de acord cu relația Andradei cu Victor, însă ușor ușor a început să o accepte pe fată. Acum, după ce Andrada s-a mutat la Brașov, cele două par să se înțeleagă bine.

”Te iubesc”, a notat Andrada la descrierea imaginii și bunica Lenu nu a rămas indiferentă.

”Vă pupă Lenu cu mult drag”, a comentat buni Lenu. Andrada i-a răspuns: ”Și noi buni!! Te iubim ♥️♥️🌈”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum s-au logodit Andrada și Victor la Mireasa sezon 4

După eliminarea lui Victor, Andrada a suferit enorm și suferința a ambiționat-o să câștige proba Cabinei telefonice. Cu gândul la iubitul ei, concurenta de la Mireasa sezon 4 a rezistat 6 ore alături de Raluca, pe care a învins-o.

Drept recompensă, a plecat o noapte la Predeal, împreună cu Raluca, acolo unde o aștepta o surpriză.

Victor a venit și a cerut-o în căsătorie, deși concurenta nici nu mai visa la acest lucru după ce Simona Gherghe i-a zis că trebuie să plece la munte cu cineva din competiție și nu cu Victor.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată Cosmina în costum de baie după ce a slăbit mai bine de 8 kilograme

Cei doi s-au logodit și Victor a revenit în casa Mireasa sezon 4. Totuși, el nu a devenit concurent cu drepturi depline și decizia a stat în mâna publicului.

Telespectatorii au avut de ales între a îi oferi statutul de concurent și șansa să continue povestea cu Andrada în casa Mireasa sau să fie amândoi eliminați.

Timp de 10 zile, telespectatorii show-ului matrimonial au votat intens în aplicația Antena 1 și au decis soarta cuplului Andrada-Victor în casa Mireasa sezon 4. Decizia lor a fost ca Victor și Andrada să părăsească competiția.

Mireasa 2021, sezon 4. Amalia, răsfățată de Anul Nou. Ce cadou a primit la trecerea dintre ani... Mireasa sezon 3. Liviu și Maria s-au ”duelat” în descrieri despre pierderi și vindecare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x