Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Doamna Lenu, cucerită de cuvintele Andradei la adresa lui Victor

Andrada și Maria de la Mireasa sezon 4 au vorbit despre Victor. Fetele l-au descris atât de frumos, încât buni Lenu a fost cucerită și a declarat că le va fi alături nepoților ei.

andrada si victor de la mireasa sezon 4 la mireasa capriciile iubirii Galerie
Andrada și Maria de la Mireasa sezon 4 au vorbit despre Victor. Fetele l-au descris atât de frumos, încât buni Lenu a fost cucerită și a declarat că le va fi alături nepoților ei | Antena 1

Andrada i-a mărturisit Mariei că este încântată de sprijinul pe care Victor i-l oferă. Fata spune că se simte foarte bine în preajma lui și că simte că vrea să o ajute.

Maria i-a confirmat că și din exterior se observa faptul că Victor este un sprijin de nădejde.

Doamna Lenu s-a bucurat să vadă că cei doi se înțeleg și că au depășit neînțelegerile de sâmbătă, când s-au certat violent.

Doamna Lenu, îmbunată de cuvintele Andradei

”Nu prea am avut încredere în ei, dar acum, văzând că se înțeleg bine și văzând că Victor vrea să o ajute cât se poate de mult.. atunci sunt și eu alături de ei. Sunt alături de ei”, a spus doamna Lenu și Victor a pupat-o. Andrada a zâmbit, de asemenea.

Andrada și Victor s-au certat la petrecere

Andrada și Victor s-au certat în timpul petrecerii de sâmbătă. Tânăra a fost dezamăgită de faptul că iubitul ei a dansat cu Alina, cea care nu vorbește cu ea.

”Ce ai tu? Ce a fost schema aia? De ce mi-ai arătat semnul ăla.”, a vrut să știe Victor, după ce Andrada a băut un pahar și i-a arătat un semn obscen.

”Tu ai venit după mine și m-ai luat așa.”, a replicat Andrada, foarte nervoasa. Atunci, iubitul ei a afirmat că are probleme cu nervii și a încercat să o liniștească.

”Ai probleme cu nervii. Nu te las, ai reacții aiurea, imature. Știi că ai o problemă cu chestia asta, cu furia. Ești o fată care are potențial, nu-ți stă bine. Un om inteligent învață să se controleze. De ce ai tu comportamentul ăsta și cine a contribuit la el.”, a zis Victor.

Totuși, nu a reușit să o calmeze, ci a enervat-o și mai tare. Conform lui, reacția fetei era cea a unui ”bichon turbat”, cum nu a ezitat să-i spună.

Apoi, a vrut să știe dacă are sentimente pentru el. „Tu simți ceva pentru mine? Vrei ceva cu mine?”, a zis el. ”Îmi doresc. Nu știu, reacțiile astea le-am avut mereu. E clar că-i o problemă interioară. Ceva mi-a lipsit”, a răspuns Andrada.

”Probleme mele sunt ale mele. Nimeni nu a încercat să înțeleagă. Undeva e o problemă interioară, o simt, dar nu are legătură cu relația dintre noi.”, a mai spus Andrada.

Mireasa 2021, sezonul 4. Doamna Elena a intrat în casa Mireasa pentru a-l susține pe Ionuț... Mireasa 2021, sezon 4. Amalia, în lacrimi după ce și-a auzit mama. Ce a spus femeia despre Marius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x