Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Doar un tată a venit la ultima probă a costumului de mire. Cum arată tinerii concurenți

Băieții au probat costumele de ginere în prezența mamelor. Doar tatăl lui Ion a fost prezent în platou și prietenul lui Alexandru de la Mireasa.

colaj de imagini cu baietii de la mireasa sezon 3 la probat costumul de mire Galerie
Băieții au probat costumele de ginere în prezența mamelor. Doar tatăl lui Ion a fost prezent în platou și prietenul lui Alexandru de la Mireasa. | Antena 1

Primul care a intrat în platou a fost Marius, pentru care nu a putut veni nimeni.

Doamna Eugenia, în lacrimi

”E frumos. Strălucește ca un globuleț.”, a zis doamna Eugenia care a început să plângă când și-a văzut și auzit fiul cel mic.

”E bun de însurat. O să-l văd diseară acasă, momentan sunt plecat. Să facă ce simte, ce e mai bine pentru el.”, l-a sfătuit fratele Adrian.

Ion a fost susținut de tatăl său

A urmat Ion, care a fost întâmpinat de tatăl său. Tânărul a fost lăudat de către părintele lui.

Fratele lui Petrică, mesaj pentru concurentul de la Mireasa sezon 4

Petrică a coborât scările și doamna Ioana s-a aruncat să-i ia o scamă de pe picior.

”Îmi place, dar parcă nu îmi vine să cred că e mire.”, a spus doamna Ioana.

Fratele lui Petrică, Vasile a sunat: ”Luna asta mă însor și eu, pe 27 decembrie.” ”Nu-mi vine a crede, parcă e în glumă”, a mai adăugat mama băieților.

Tatăl lui Alexandru a sunat în live

Alexandru a fost ultimul concurent care a pășit în platou. L-a așteptat prietenul cel mai bun, iar tatăl său a intrat în direct: ”Sfatul meu e să se înțeleagă, să aibă fericire în viață. Dacă se înțeleg și iubesc, trec peste toate. Îmi pare nespus de rău că nu pot să vin, am niște probleme. Duminică vine soția.”

Când este Finala Mireasa sezon 4

După aproape 4 luni, sezonul 4 al show-ului matrimonial Mireasa ia sfârșit. Îmbrăcați în ținutele speciale, concurenții vor păși în fața telespectatorilor de la ora 15:30 la Antena 1.

Duminică, pe 19 decembrie 2021, mai multe cupluri se vor cununa cu persoana iubită și rămâne de văzut dacă vor exista patru oficializări.

La ora 19:00, Marea Finala se va încheia cu anunțul mult așteptat de toată lumea: desemnarea câștigătorilor aleși de public. Până atunci, telespectatorii vor avea ocazia să-și voteze cuplul, dar și concurenții favoriți prin SMS la 1272, pe platforma http://mireasa.a1.ro și în aplicația Antena 1.

Aplicația Antena 1 poate fi descărcată gratuit de aici:

Ce cuplu va câștiga Mireasa. Cel de-al patrulea sezon îşi desemnează câştigătorii ACUM, la Antena 1... Mireasa 2021, sezon 4. Fetele au făcut ultima probă a rochiei de mireasă alături de mamele lor. Au curs lacrimi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x