Mireasa 2021, sezon 4. Ela a mers în casa băieților la cină. Cum a decurs întâlnirea

În casa băieților a fost rumoare înainte de sosirea Elei în casa băieților. De cum a intrat în casă, concurenta i-a pupat pe toți băieții și a le-a transmis mesaje din casa fetelor.

Alina și Alexandru au mers la un date

Antena 1

Ela a încercat să păstreze contactul vizual cu fiecare băiat, dar Victor spune că bruneta are o preferință pentru Alex.

Ela a mers în casa băieților la cină

Întrebată de Ion cu cine vrea un date, Ela a spus că vrea să se deschidă în fața unui singur băiat, care să o ajute să aibă o relație serioasă.

Ela și Alexandru au dansat împreună pe muzica lui Petrică. Băieții au fost plăcut impresionați de caracterul fetei și au avut parte de o cină bună și blândă, așa cum a spus chiar Simona Gherghe.

Alexandru a avut în schimb întâlnire cu Alina

Alina a făcut un prim pas spre Alexandru și au mers împreună la o întâlnire. Concurentul a spus că vrea o cunoască mai bine pe Alina din cauza speculațiilor care s-au făcut sezonul trecut pe seama ei.

Amândoi au avut emoții mari. Alex a cerut amănunte despre virginitatea Alinei. Concurentul are o mică reținere față de ceea ce spune blondina pentru că răspunsurile ei i s-au părut evazive.

Alina l-a pus în gardă pe Alex și i-a spus că pe lângă trăsăturile fizice, vrea de la viitorul partener să fie manierat, gentil, atent cu ea și cu capul pe umeri.

La final, Alina a spus că mai vrea încă o întâlnire cu Alexandru.

Ultimele știri