Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Ela și Petrică s-au certat. Ce a enervat-o pe concurentă

Ela și-a ieșit din minți după ce Petrică i-a spus că este ”deprimată”. Cei doi s-au certat după emisia live din 16 decembrie. Iată ce nemulțumiri a avut concurenta.

ela si petrica stau pe canapea si se cearta Galerie
Ela și-a ieșit din minți după ce Petrică i-a spus că este ”deprimată”. Cei doi s-au certat după emisia live din 16 decembrie. Iată ce nemulțumiri a avut concurenta | Antena 1

”Pretențioasă ești. Eu zic să nu mai faci asta aici. Și nemulțumirea Ioanei, și una și alta. Una e când sunteți voi doi”, a spus doamna Gabi. Petrică a confirmat: ”I-am spus și eu”.

Ceartă între Ela și Petrică de la Mireasa sezon 4

”Ce am făcut, Gabi? Crezi că stau să țin cont că se interpretează?! ”, a reacționat Ela, care până atunci a preferat să-l ignore pe Petrică și să cânte pentru a-l face să înceteze.

A fost o chestiune de moment până Ela și-a vărsat nervii pe Petrică. După ce băiatul i-a reamintit că mai sunt două zile până la finalul emisiunii și i-a spus că nu e bine să stea deprimată, iubita lui a răbufnit.

”Mă vezi că sunt deprimată?! M-ai omorât tu cu aceste cuvinte. Nici măcar nu le gândești, ai înțeles? Mereu îmi zici să tac din gură, să nu fac aia, să nu fac aia. Ce ați vrut să scoateți în evidență? Că eu nu am făcut niciodată nimic aici? Lasă-mă. Nu am putut niciodată să zic nimic că m-ai scos mereu vinovată pe mine. ”, a spus concurenta de la Mireasa sezon 4.

Când este Finala Mireasa sezon 4

După aproape 4 luni, sezonul 4 al show-ului matrimonial Mireasa ia sfârșit. Îmbrăcați în ținutele speciale, concurenții vor păși în fața telespectatorilor de la ora 15:30 la Antena 1.

Duminică, pe 19 decembrie 2021, mai multe cupluri se vor cununa cu persoana iubită și rămâne de văzut dacă vor exista patru oficializări.

La ora 19:00, Marea Finala se va încheia cu anunțul mult așteptat de toată lumea: desemnarea câștigătorilor aleși de public. Până atunci, telespectatorii vor avea ocazia să-și voteze cuplul, dar și concurenții favoriți prin SMS la 1272, pe platforma http://mireasa.a1.ro și în aplicația Antena 1.

Aplicația Antena 1 poate fi descărcată gratuit de aici:

Mireasa sezon 3. De ce a fost internat Liviu Olteanu într-o clinică din Turcia. La ce operația a fost supus... Ce cuplu va câștiga Mireasa. Cel de-al patrulea sezon îşi desemnează câştigătorii ACUM, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x