Căutare Live

Mireasa 2021, sezon 4. Ion a cerut-o în căsătorie pe Raluca în direct la XNS, emisiunea lui Dan Capatos

Ion de la Mireasa sezon 4 a cerut-o în căsătorie pe Raluca în cadrul emisiunii Extra Night Show de la Antena Stars.

Ion de la Mireasa sezon 4 a cerut-o în căsătorie pe Raluca în cadrul emisiunii Extra Night Show de la Antena Stars

Antena 1

După ce a fost difuzat un material cu parcursul relației lor, Paula Chirilă a spus că se întâmplă multe lucruri în jurul lor, făcând referire la logodnele de la Mireasa. Atunci, Ion s-a ridicat și, puțin încurcat de cutia inelului, care se agățase de sacou, s-a pus în genunchi.

”Păi dacă în jurul nostru se întâmplă lucruri, ar trebui să se întâmple și pentru noi. Stai că nu mai iese (n.r. cutia cu inelul)”, a spus Ion și s-a așezat în genunchi în fața Ralucăi.

”Vai, nu cred. Da, vreau să fiu soția ta.”, a zis Raluca. Tânăra nu se aștepta să fie cerută în căsătorie și cu atât mai puțin în emisiunea live de la Antena Stars. ”Vai, nu cred. Mamă, deci nu-mi vine să cred. Ce mi-ai făcut?! Ce mi-ai făcut?!”, a mai adăugat ea.

Ion: ”M-am asigurat că vei petrece pe bune următorii 45 de ani lângă mine.” Însă Raluca era atât de emoționată încât a rămas fără cuvinte: ”Nu pot să vorbesc, trebuie să mă înțelegi. Te iubesc. Aoleu, aoleu.”

Declarațiile Ralucăi după ce a fost cerută de Ion

”Nu pot să spun cum sunt. Da, așteptam momentul, dar nu am vrut să grăbesc lucrurile.”, a spus Raluca de la Mireasa sezon 4.

Iubita lui Ion a mai spus că nu se aștepta.

Mireasa 2021, sezon 4. Marius a cerut-o în căsătorie pe Maria - VIDEO... Mireasa 2021, sezon 4. Maria și Marius au petrecut o noapte la hotel fără camere...
Ultimele știri