Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Ion și Raluca au petrecut o noapte la hotel după ce s-au logodit. Primele concluzii

După logodnă, Ion și Raluca au petrecut o noapte la hotel, la fel ca celelalte cupluri logodite de la Mireasa sezon 4.

colaj de imagini cu ion si raluca de la mireasa sezon 4 Galerie
După logodnă, Ion și Raluca au petrecut o noapte la hotel, la fel ca celelalte cupluri logodite de la Mireasa sezon 4 | Antena 1

”Pentru mine a fost ceva wow și că te-am cerut. Eu nu mă așteptam de la mine să am curajul ăsta, să mă ridic de pe canapeaua aia și să pun în genunchi în partea cealaltă. Îți multumesc mult că mi-ai dat curajul să fac ceva ce nu credeam că o să fac vreodată. Chiar simt că lângă tine pot să stau următorii foarte mulți ani pe care îi mai am eu aici. A fost ceva wow.”, a zis Ion.

După prima noapte împreună, Raluca a anunțat mândră: ”În orice caz, sunt luată” și a arătat inelul de logodnă.

Ion a adăugat că nu prea au dormit: ”A fost o noapte drăguță și m-am trezit cu o energie maximă. Noaptea asta a fost una în care mai multe baterii s-au încărcat, în care mai multe vorbe s-au spus. Nu vreau să vă zic mai multe despre seara asta. Asta s-a trăit, n-a fost de povestit. Nu va fi ușor de uitat.”

”A fost o noapte specială”, a adăugat și logodnica sa.

Tatăl Ralucăi a vorbit cu Ion și fiica sa după logodnă

Tatăl Ralucăi a vorbit cu fiica sa și cu Ion de la Mireasa sezon 4 după ce aceștia s-au logodit.

Domnul Viorel a intrat plângând în direct și i-a emoționat pe toți cei aflați în platoul Mireasa Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

”Mă scuzați... Cine n-a plâns în viața lui?! Cine n-a plâns când vede o fată și...”, a spus domnul Viorel, al căror cuvinte cu greu s-au înțeles din cauza lacrimilor care-i curgeau pe obraji.

Imediat ce l-a auzit că plânge, Raluca s-a emoționat și a plâns și ea. ”Să stați liniștit că am grijă de ea. ”Are emoții și nu poate să vorbească. Știu că plânge”, a zis concurenta.

Atunci domnul Viorel l-a avertizat pe Ion să nu mai bea un pahar cu socrul ”a pus-o”. ”N-am cum să nu mai beau. Și un pahar și două, nu-i problemă. Cu cea mai mare plăcere. Se termină emisiunea asta și ne întâlnim. ”Băi, băiat, ai grijă de ea. Atât ți-am zis. Sper să ne întâlnim și să bem un pahar de pălincă.”, a mai adăugat tatăl Ralucăi.

”Așa e la noi”, a explicat și concurenta de la Mireasa sezon 4. ”Și nu m-am așteptat la chestia asta.

Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Ralucăi, în lacrimi după ce Ion a cerut-o în căsătorie pe fiica sa... Mireasa 2021, sezon 4. Ionuț susține că el și Adelina au avut o discuție codificată. Ce i-ar fi propus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x