Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Mama Ralucăi, față în față cu Ion. Ce promisiune i-a făcut concurentul

Ion și Raluca de la Mireasa sezon 4 au avut ocazia să vorbească cu mama concurentei. Aceasta l-a rugat pe băiat să nu se joace cu inima fiicei sale.

colaj de imagini cu raluca de la mireasa sezon 4 si mama sa Galerie
Ion și Raluca de la Mireasa sezon 4 au avut ocazia să vorbească cu mama concurentei. Aceasta l-a rugat pe băiat să nu se joace cu inima fiicei sale | Antena 1

Raluca a început să plângă și s-a oprit cu greu după ce și-a văzut mama în platoul Mireasa- Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

”Am venit singură. Pentru tine mă duc până în pânzele albe.”, a spus mama Ralucăi, care are probleme de sănătate. Acesta este și motivul pentru care nu a putut lua legătura cu tânăra în ultimele săptămâni.

Mama Ralucăi a rugat-o pe concurentă să fie demnă și tare.

”Vreau să-i transmit să fie tare, să răzbească și ea. Orice problemă ar întâmpina, știi că ți-a mai spus mami, trebuie să fii tare, să fii stăpână pe situație. Să fii demnă. Așa te vrea mami. Sunt mândră de ea. Cu bune și cu rele, întotdeauna o să-i susțin pe copiii mei.”, a spus mama.

Mama Ralucăi, mesaj pentru Ion

”În adâncul sufletului, nu prea sunt mulțumită, dar nu e neapărat vina ei. Ea, săraca, știu ce-și dorește. A venit cu intenții serioase și acum... Jumătate contează și de la Ion. Am mare rugăminte (n.r. la Ion)... ea oferă totul, aș vrea să primească și ea la fel. Totuși, ai o vârstă anume și ești un bărbat, nu mai ești un băiețel. Dacă chiar poți și vrei să o respecți, să o iubești. Dacă nu, te rog să nu o faci să sufere. E un suflet bun și își dorește ceva serios. Chiar te iubește, ține la tine. Eu o cunosc”, a zis mama fetei către iubitul fiicei sale.

Răspunsul concurentului nu a întârziat să apară: ”Am înțeles. O să am grijă de ea.”. Mama Ralucăi a adăugat că fata își dorește mult o familie. ”Chiar aș dori, dacă poți, să o faci fericită. Dacă nu...”.

Ion a promis că va face tot posibilul ca Raluca să fie fericită. ”Eu vă susțin. Doar să fiți cuminți și să faceți ce trebuie”, a concluzionat mama fetei.

Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei a intervenit după ce Marius și Ion au jignit-o. A refuzat să discute despre excesele f... Mireasa 2021, sezon 4. Andrada și Victor au căzut pradă tentației și au fost intimi. Nu ar fi prima dată, spun ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x