Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Tachinări între Ela,Petrică și doamna Ioana: Plecăm patru

Ela și Petrică de la Mireasa sezon 4 au tachinat-o pe doamna Ioana. Cei doi i-au spus că vor ieși patru din competiție și Ela a refuzat să facă un test de sarcină. Concurenta a afirmat că-l va face atunci când va ieși din competiție.

petrica si ela in platoul mireasa sezon 4 Galerie
Ela și Petrică de la Mireasa sezon 4 au tachinat-o pe doamna Ioana. Cei doi i-au spus că vor ieși patru din competiție și Ela a refuzat să facă un test de sarcină. Concurenta a afirmat că-l va face atunci când va ieși din competiție | Antena 1

”Nu știm nici noi”, a zis Ela când Alina și Ionuț au întrebat dacă vor avea un nepoțel. ”Trebuie să mai lucrați cu capul. Eu nu sunt sigură pe voi până nu jurați la preot”, a mai adăugat doamna Ioana.

”Nu vreau să fac un test de sarcină. Mai avem puțin aici și dacă va fi ceva..”, a răspuns Ela când a fost întrebată dacă vrea să facă un test de sarcină.

Am avut o perioadă când nu m-am simțit bine, dar mi-am confirmat că nu e nimic.”, a afirmat Ela după ce doamna Simona Gherghe i-a explicat faptul că e indicat să faci testul cât mai repede pentru a cunoaște situația.

Cum a decurs cererea în căsătorie a lui Petrică de la Mireasa sezon 4

Acesta a dus-o pe brunetă la o masă romantică, i-a oferit un buchet de flori, iar dragostea dintre ei a plutit în aer. Cei doi și-au exprimat sentimentele și au spus că totul a fost frumos între ei.

Ela a spus că a simțit acel ceva pentru el după ce băiatul s-a deschis mai mult în fața ei. De multe ori nu-și găsesc cuvintele potrivite pentru a exprima ceea ce simt, dar totul decurge bine între cei doi.

Petrică i-a adresat Elei marea întrebare. El s-a pus în genunchi în fața ei și Ela a spus un DA din tot sufletul. Inelul de logodnă este unul superb.

"Ești iubirea vieții mele. Ești tot ce-mi doresc. Îți mulțumesc pentru tot.", a spus Petrică.

Ela a afirmat că "E cea mai fericită zi din viața mea."

Mireasa 2021, sezon 4. Adelina și Seba au vorbit la telefon. Ce i-a promis fosta concurentă... Mireasa 2021, sezon 4. Ce au discutat Ela și Petrică după gluma făcută de ei legată de o posibilă sarcină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x