Căutare Live

Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Ralucăi, în lacrimi după ce Ion a cerut-o în căsătorie pe fiica sa

Tatăl Ralucăi a vorbit cu fiica sa și cu Ion de la Mireasa sezon 4 după ce aceștia s-au logodit.

Tatăl Ralucăi a vorbit cu fiica sa și cu Ion de la Mireasa sezon 4 după ce aceștia s-au logodit

Antena 1

Domnul Viorel a intrat plângând în direct și i-a emoționat pe toți cei aflați în platoul Mireasa Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

Reacția tatălui Ralucăi după ce Ion a cerut-o în căsătorie

”Mă scuzați... Cine n-a plâns în viața lui?! Cine n-a plâns când vede o fată și...”, a spus domnul Viorel, al căror cuvinte cu greu s-au înțeles din cauza lacrimilor care-i curgeau pe obraji.

Imediat ce l-a auzit că plânge, Raluca s-a emoționat și a plâns și ea. ”Să stați liniștit că am grijă de ea. ”Are emoții și nu poate să vorbească. Știu că plânge”, a zis concurenta.

Atunci domnul Viorel l-a avertizat pe Ion să nu mai bea un pahar cu socrul ”a pus-o”. ”N-am cum să nu mai beau. Și un pahar și două, nu-i problemă. Cu cea mai mare plăcere. Se termină emisiunea asta și ne întâlnim. ”Băi, băiat, ai grijă de ea. Atât ți-am zis. Sper să ne întâlnim și să bem un pahar de pălincă.”, a mai adăugat tatăl Ralucăi.

”Așa e la noi”, a explicat și concurenta de la Mireasa sezon 4. ”Și nu m-am așteptat la chestia asta.

Cum a cerut-o Ion pe Raluca în căsătorie

Ion de la Mireasa sezon 4 a cerut-o în căsătorie pe Raluca în cadrul emisiunii Extra Night Show de la Antena Stars.

După ce a fost difuzat un material cu parcursul relației lor, Paula Chirilă a spus că se întâmplă multe lucruri în jurul lor, făcând referire la logodnele de la Mireasa. Atunci, Ion s-a ridicat și, puțin încurcat de cutia inelului, care se agățase de sacou, s-a pus în genunchi.

”Păi dacă în jurul nostru se întâmplă lucruri, ar trebui să se întâmple și pentru noi. Stai că nu mai iese (n.r. cutia cu inelul)”, a spus Ion și s-a așezat în genunchi în fața Ralucăi.

”Vai, nu cred. Da, vreau să fiu soția ta.”, a zis Raluca. Tânăra nu se aștepta să fie cerută în căsătorie și cu atât mai puțin în emisiunea live de la Antena Stars. ”Vai, nu cred. Mamă, deci nu-mi vine să cred. Ce mi-ai făcut?! Ce mi-ai făcut?!”, a mai adăugat ea.

Ion: ”M-am asigurat că vei petrece pe bune următorii 45 de ani lângă mine.” Însă Raluca era atât de emoționată încât a rămas fără cuvinte: ”Nu pot să vorbesc, trebuie să mă înțelegi. Te iubesc. Aoleu, aoleu.”

Citește și
anda calin (stanga) si liviu varciu (dreapta)
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Colaj cu Virgil Mănescu și la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Mai multe articole
Mireasa 2021, sezon 4. Cum a păcălit-o Ion pe Raluca ca să nu-și dea seama că urmează o cerere în căsătorie... Mireasa 2021, sezon 4. Ion și Raluca au petrecut o noapte la hotel după ce s-au logodit. Primele concluzii...
Ultimele știri