Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Victor a glumit cu Andrada și i-a zis că e căsătorit. Reacția ei

Victor și Andrada de la Mireasa sezon 4 încearcă să se cunoască. Băiatul a pus-o la încercare pe iubita lui și i-a zis că este căsătorit.

andrada si victor stau pe canapea si glumesc Galerie
Victor și Andrada de la Mireasa sezon 4 încearcă să se cunoască. Băiatul a pus-o la încercare pe iubita lui și i-a zis că este căsătorit | Antena 1

Cei doi se aflau pe canapea și se tachinau, când Victor a început să-i spună că afară îl așteaptă ”soția” lui.

”Hai să-ți zic un secret: eu sunt căsătorit. Sunt căsătorit și nu glumesc. Caut afirmare aici. De asta sunt stresat. Eu vorbesc serios. Femeia cu care sunt a înțeles că vreau să vin aici pentru premiu. Am venit pentru premiu și să duc bani acasă și m-am îndrăgostit de tine.”, a zis Victor.

Andrada nu l-a crezut. ”Credeam dacă mi-ai fi zis ceva, dar asta nu. Și eu cred că sunt însărcinată”, a zis Andrada. Victor s-a arătat încântat și a zis că vrea un copil. ”Ai potențial mare.”, a remarcat el.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. O fată și doi băieți intră în cursa pentru eliminare. Tu cine vrei să rămână în competiție?

Andrada și Victor, cu pași mărunți spre ceva durabil

În urmă cu câteva zile, Andrada i-a mărturisit Mariei că este încântată de sprijinul pe care Victor i-l oferă. Fata spune că se simte foarte bine în preajma lui și că simte că vrea să o ajute.

Maria i-a confirmat că și din exterior se observa faptul că Victor este un sprijin de nădejde.

Doamna Lenu s-a bucurat să vadă că cei doi se înțeleg și că au depășit neînțelegerile de sâmbătă, când s-au certat violent.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Clasamentul publicului din Gala de sâmbătă, 9 octombrie

”Nu prea am avut încredere în ei, dar acum, văzând că se înțeleg bine și văzând că Victor vrea să o ajute cât se poate de mult.. atunci sunt și eu alături de ei. Sunt alături de ei”, a spus doamna Lenu și Victor a pupat-o. Andrada a zâmbit, de asemenea.

Mireasa 2021, sezon 4. Marius și Amalia, la limita încălcării regulamentului. Imaginile au fost blurate... Mireasa 2021, sezon 4. Clasamentul publicului din Gala de sâmbătă, 9 octombrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x