Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Victor, promisiune pentru Andrada: ”Poate că ăsta e prețul pe care noi trebuie să-l plătim”

Andrada și Victor s-au auzit în ultima ediție Mireasa- Capriciile Iubirii de la Antena Stars. Atunci, fostul concurent de la Mireasa sezon 4 i-a făcut o promisiune iubitei sale.

andrada de la mireasa imbracata in negru si cu lacrimi pe fata Galerie
Andrada și Victor s-au auzit în ultima ediție Mireasa- Capriciile Iubirii de la Antena Stars. Atunci, fostul concurent de la Mireasa sezon 4 i-a făcut o promisiune iubitei sale

”Bună seara, iubita mea mică, frumoasă și tristă. După cum mă așteptam, anumiți șoricei au prins glas după ce am ajuns acasă. Văd foarte bine ce se întâmplă. M-am uitat la emisiunea. M-a durut capul aproximativ 10 ore.

Vreau numai să-i spun Andradei să fie puternică. În momentul în care eu ți-am promis ceva, știi că m-am ținut de cuvânt și am dus până la capăt. Îți promit, încă o dată, că este doar o chestiune de timp până o să ne revedem.”, a zis Victor.

Victor, încurajări pentru Andrada de la Mireasa sezon 4

”Știu, dar e așa trist fără tine aici”, a replicat Andrada. Iubitul ei a afirmat atunci: ”Știu, și la mine acasă e trist fără tine. Gândește-te că aceeași chestie o simt și eu pentru că sunt departe de tine. De asta te rog să ai puțină răbdare, să încerci să nu dai curs la provocări. La fiecare provocare și la fiecare răspuns, oamenii te vor ține și mai mult în casă, departe de mine.

Sper că înțelegi lucrul ăsta. Te rog să-ți păstrezi calmul și să fii matură pentru că ești. Ți-am mai zis un lucru, nimic bun în viață nu vine ușor. Poate că ăsta e prețul pe care noi trebuie să-l plătim pentru că ne-am întâlnit. Poate pentru unii nu e un preț mare, pentru noi e. Este o poveste memorabilă.”

Mireasa 2021, sezon 4. Mamele lui Alex și Anei îi încurajează să se căsătorească în Marea Finală din 19 decembrie... Mireasa 2021, sezon 4. Ela, în conflict cu John. Ambii au apelat la amenințări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x