Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 4. Victor și Anca s-au retras la petrecerea de sâmbătă. Ce au discutat cei doi

Anca și Victor s-au declarar un cuplu destul de repede de la intrarea în casă. Cei doi nu au avut însă prea mult timp să stea de vorbă unul cu celălalt.

Victor vrea o relație serioasă, Anca vrea o familie frumoasă Galerie
Victor avea nevoie de niște asigurări din partea Ancăi | Antena 1

Victor avea nevoie de niște asigurări din partea Ancăi. Acesta a luat-o departe, au mers pe terasă și au discutat în legătură cu relația dintre ei. Victor i-a spus Ancăi că nu se supără dacă aceasta vrea să cunoască și alți băieți.

Victor și Anca s-au retras la petrecerea de sâmbătă

Victor vrea o relație serioasă, Anca vrea o familie frumoasă. Victor le spune mereu băieților că Anca este cea care îi oferă liniștea de care are nevoie.

În dormitor acesta a spus că Anca nu este "vreo piesă", dar are acel ceva care o atrage la ea. Victor a spus că nu știe ce să facă și că Anca este ceea ce are el nevoie.

Întrebat de Simona Gherghe dacă nu cumva s-au grăbit atunci când au format un cuplu, cei doi afirmă sus și tare că au făcut acest pas ca să aibă mai mult timp de cunoaștere pentru că nu siguranța că vor sta prea mult în competiție.

Băiatul nu vrea să se justifice în niciun fel că deja are un cuplu. Simona Gherghe le-a spus că telespectatorii nu văd între ei vibe-ul comun la un cuplu de îndrăgostiți.

Ion și Raluca s-au sărutat. Iubirea e din nou triumfătoare

La petrecerea de sâmbătă seara, Ion și Raluca s-au sărutat, iar toți ceilalți concurenți i-au aplaudat la nesfârșit.

Raluca l-a tras de mână pe Ion într-un colț al casei și l-a rugat să aibă grijă de ea. Băiatul i-a declarat că pe ea a vrut-o de la început și că pe ea o vrea în continuare.

Concurentul i-a dat fetei asigurări că sentimentele lui sunt sigure și că tot ceea ce s-a întâmplat a fost din dorința lui. Cei doi au discutat să se declare un cuplu atunci când Simona îi va întreba dacă formează un cuplu.

Pe de altă parte, Ion i-a spus Ralucăi că din momentul în care s-au hotărât să nu mai formeze un cuplu, Raluca nu mai are voie să facă vreun gest față de niciun băiat din casa Mireasa. Ion spune că reacționează destul de dur atunci când vede că partenera sa are gesturi față de un alt bărbat.

Mireasa sezon 3. Cosmina și Alin și-au făcut jurăminte în locul unde au avut date în afara casei Mireasa... Mireasa sezon 4. Victor, hotărât să renunțe la Anca. Reacția doamnei Lenu când a aflat în live...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x