Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 2. Primele imagini de la nunta Mădălinei și a lui Radu. Cum au arătat cei doi în ziua cea mare

Mădălina și Radu, câștigătorii sezonului 2 Mireasa s-au căsătorit religios. Așa cum era de așteptat, au apărut și primele imagini de la marele eveniment din viața celor doi.

Mireasa 2021, sezonul 2. Primele imagini de la nunta Mădălinei și a lui Radu. Cum au arătat cei doi în ziua cea mare Galerie
Mădălina și Radu, câștigătorii sezonului 2 Mireasa s-au căsătorit religios | Antena 1

Între cei doi plutește fericirea, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Mădălina și Radu sunt doi oameni care se iubesc și care au trecut peste orice fel de obstacol care s-a pus în calea căsnicie lor.

Primele imagini de la nunta Mădălinei și a lui Radu

În finala sezonului 2 Mireasa, Mădălina și Radu s-au căsătorit în fața ofițerului stării civile, iar acum, pe 26 august 2021 și-au unit destinele și în biserică. Emoțiile au fost mari, dar fanii au așteptat cu sufletul la gură, așa că primele imagini de la marele eveniment au apărut.

Cum Mădălina și Radu țin mereu legătura cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare, Mădălina a publicat în secțiunea de story primele imagini cu ea în rochie de mireasă, o fotografie cu verighetele și una de la restaurantul unde invitații sunt așteptați să le sărbătorească dragostea.

Chiar dacă e o distanță mare între Hunedoara, județul lui Radu și Iași, județul Mădălinei, dragostea a fost mai presus de orice, așa că Radu s-a mutat cu soția lui, la Iași. Dragostea celor doi a fost mereu apreciată în emisiune, iar faptul că acum formează o familie frumoasă nu poate decât să ne bucure.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Cum e viața lor după emisiune

Cei doi au fost invitați în una dintre galele sezonului 3 Mireasa pentru a povesti cum este viața lor după show-ul matrimonial. Cei doi soți se bucură de momentele unice și împărtășesc pe conturile lor momente din viața de cuplu.

Mădălina a precizat că nu e însărcinată, dar își dorește ca după cununia religioasă să devină mămică. Câștigătorii sezonului 2 au precizat că încă mai țin legătura cu câțiva dintre foștii lor colegi. Radu este în prezent agent de vânzări, adică doar și-a schimbat orașul nu și job-ul. Mădălina nu are un loc de muncă momentan.

Mădălina, foarte activă pe rețelele de socializare, postează des imagini din intimitatea cuplului, în momentele de tandrețe, dar și atunci când se află alături de persoane dragi, dar și Radu este la fel de activ. Mădălina s-a gândit deja la numele pe care ar vrea să le pună viitorilor ei copilași cu Radu. Deși superba soție nu a dat de înțeles că este însărcinată, a răspuns fără ezitare la întrebarea "Dacă vei avea un bebe mic, ce nume i-ai pune?".

Curiozitatea a venit din partea unui fan care i-a adresat public întrebarea Mădălinei. Aceasta a răspuns rapid pe InstaStory făcând deja public numele pe care ar vrea să le poarte viitorii ei îngerași. "Raul și Selena", a răspuns Mădălina. Dacă fericitul cuplul va avea copii, Mădălina și Radu vor alege numele Raul pentru băiat și numele Selena pentru fată.

Mireasa sezon 3. Cum se înțeleg Cosmina și Alexandra, sora lui Alin. Comentariile care nu lasă loc de interpretări... Mireasa 2020, sezonul 2. Mădălina și Radu au avut dansul mirilor. Momentul special din mijlocul petrecerii de nuntă a em...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x