Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Alin a discutat cu Cosmina despre trecutul lui amoros

Alin și Cosmina au discutat mai mult la petrecerea de sâmbătă seara. Cei doi au stat împreună pe terasă.

Mireasa 2021, sezonul 3. Alin a discutat cu Cosmina despre trecutul lui amoros Galerie
Alin, discuții cu Cosmina și Romina | Antena 1

Cosmina i-a spus lui Alin că se va simți bine în casa Mireasa, dar nu crede că se poate îndrăgosti. Tânăra a avut curajul să-i spună lui Alin că la ea dragostea se vede, așa își exprimă sentimentele.

Alin a discutat cu Cosmina despre trecutul lui amoros

Cei doi au discutat chiar și despre Adelina. Alin i-a explicat care a fost povestea lui cu Adelina, cum au ajuns să se despartă. Romina s-a alăturat și ea discuției. Aceasta le-a spus celor doi că uneori partenerul este de vină și i-a sfătuit să nu mai caute vina la ei în relații.

Doamna Daniela a ascultat cu mare atenție materialul video. Aceasta l-a încurajat pe Alin să-i prezinte el casa băieților atunci când aceasta a intrat în casă.

Întrebat de Simona Gherghe în emisia live, Alin a spus că-i este dor de Adelina, doar că i se pare ciudat să-i transmită mesaje prin AntenaPLAY, fără să primească vreun mesaj înapoi.

Cosmina este noua concurentă din casa Mireasa

Are 23 de ani și este din Timișoara. Cosmina a ales să participe la Mireasa pentru că ea consideră că în viața de zi cu zi oamenii nu mai acordă suficientă importanță iubirii, iar rutina și activitățile pot avea un impact negativ asupra unei relații de iubire.

Cosmina se consideră frumoasă, inteligentă, sensibilă, emotivă și foarte vorbăreață. Are o pasiune pentru limba germană, dar nu a mers în Germania la facultate, ci a ales Marea Britanie. A mers la o facultate de teatru și actorie, una dintre cele mai mari pasiuni ale sale.

Aceasta a cunoscute nume mari prin prisma meseriei sale, precum Robert de Niro. Îi place foarte mult să deseneze portrete, încă de la vârsta de 13-14 ani. A învățat să deseneze din tutorialele de pe Youtube, simte că se relaxează când face acest lucru, iar rezultatul final îi oferă o satisfacție greu de egalat.

Cosmina caută un bărbat inteligent și nu caută neapărat un bărbat frumos. Este o femeie pretențioasă și consideră că omul potrivit vine atunci când e momentul, nu când vrem noi. Ultima sa relație s-a întâmplat în anul 2018 și a durat numai 6 luni. Are numai cuvinte frumoase la adresa fostului partener și este pregătită pentru a doua mare relație din viața sa.

Mireasa 2021, sezonul 3. Maria, din nou supărată pe Liviu. Ce s-a întâmplat la petrecerea de sâmbătă... Mireasa 2021, sezonul 3. O femeie îi aduce acuzații grave lui Radu. Cine este și care a fost reacția concurentului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x