Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Alin, din nou nemulțumit de comportamentul Adelinei

Camerele au surprins o discuție între Adelina și Izabela, în care concurentele discutau despre relația cu suișuri și coborâșuri a lui Alin și a Adelinei.

Alin a spus că nu o iubește pe Adelina Galerie
Alin, nemulțumit de atitudinea Adelinei | Antena 1

Izabela a încercat să îi spună Adelinei că atitudinea ei este cea care dă tonul relației ei cu Alin.

Adelina a spus că ea este sigură că Alin nu o iubește și că se teme de faptul că în gală va pleca acasă și cu siguranță Alin nu o va mai căuta niciodată. Aceasta crede că nu mai are nicio șansă la inima lui Alin dacă va pleca acasă.

Izabela a încercat să o convingă pe Adelina că numai de ea depinde cum va decurge relația sa. Că trebuie să-și schimbe atitudinea și să fie mai înțelegătoare. În emisia live, Adelina a afirmat că relația ei cu Alin merge din ce în ce mai bine.

Cu toate acestea, iubitul ei a rugat-o să nu-i mai ofere doar promisiuni și să și demonstreze că nu se mai ceartă cu nimeni și se focusează doar pe relația lor. Alin i-a mai spus Adelinei că încă nu o iubește, dar că trebuie să-i acorde timp ca să-și schimbe sentimentele față de ea.

Ce spune sora lui Alin despre împăcarea lui cu Adelina

Alexandra, sora lui Alin, a intrat în platoul Mireasa, pentru a-și spune părerea în ceea ce privește relația fratelui ei cu Adelina.

Alexandra, sora lui Alin spune că ea și tatăl ei sunt mâhniți din cauza supărării doamnei Daniela. Tânăra a venit în casa Mireasa, spunând că ea este cea mai în măsură să își spăună opinia referitoare la relația lui Alin, pentru că ea a fost cea care l-a crescut, când doamna Daniela a fost plecată în Italia.

„Eu îl cunosc foarte bine și știu ce poate și ce nu poate el. Eu sunt mult mai în măsură să vorbesc cu el. Eu pe Alin îl văd singurul vinovat din toată această poveste. Nu știe să spună lucrurilor pe nume. El a spus că s-a lăsat influențat de familie, prin scrisoarea de afară. Noi ți-am dat anumite sfaturi. Ce ne doare cel mai rău e că Adelina ne-a înjurat foarte rău. Nu știu cum îți permiți tu să-i vorbești la pertu mamei. A inițiat această luptă și Alin nu a luat o decizie. Mamei i-a ajuns. Eu nu am văzut-o pe mama așa supărată niciodată. Eu îl susțin în continuare, este fratele meu. Alin nu are experiență în dragoste, iar Adelina este prea experimentată”, a declarat Alexandra, sora lui Alin.

Mireasa 2021, sezonul 3. Ionuț și Costinela formează un cuplu. Ce s-a întâmplat între cei doi... Mireasa 2020, sezon 2. Cum l-a răsfățat Mădălina pe Radu la aniversarea lui de 27 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x