Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Alina Rusu, veste mare pentru fani. Cu ce se ocupă în prezent fosta concurentă

Alina Rusu a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Mireasa sezonul 3 și 4. Aceasta nu a reușit să-și găsească jumătatea, dar a câștigat inimile multor telespectatori.

Mireasa 2021, sezonul 3. Alina Rusu, veste mare pentru fani. Cu ce se ocupă în prezent fosta concurentă
Alina Rusu, veste mare pentru fani | Antena 1

Și pentru că au fost mulți cei care au susținut-o de-a lungul competiției, timp de două sezoane, Alina își ține admiratorii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața sa.

Alina Rusu, veste mare pentru fani

Prin intermediul rețelelor sociale, fosta concurentă din casa Mireasa le dă fanilor detalii despre proiectele în care este implicată și cum e viața ei după ce a părăsit casa Mireasa.

Recent, Alina a publicat o serie de filmulețe pe contul de Instagram în care și-a anunțat fanii că este bine și că se bucură de viață. Tânăra a postat imagini de pe platourile de filmare ale unui film și a lăsat de înțeles că este parte din proiect. Tânăra a spus mereu că a făcut figurație în mai multe proiecte înainte de a ajuns în casa Mireasa, dar actoria este pasiunea ei.

Alina Rusu și-a continuat viața lipsită de griji din Italia, la scurt timp de la Marea Finală a sezonului 4 Mireasa. Aceasta s-a întors în străinătate, acolo unde locuia de ceva timp.

Deși a trecut ceva timp de când tânăra nu a mai apărut pe sticlă, aceasta este, în continuare, susținută de mulți oameni în mediul online. Fosta concurentă a show-ului matrimonial primește o mulțime de complimente, iar postările sale generează multe like-uri.

Cine e Alina Rusu, concurentă în sezonul 3 Mireasa

Alina Rusu a mărturisit în cadrul show-ului matrimonial că îi place să călătoarească, să joace tenis, să meargă la sală, la cinema, să înoate și să danseze. Alina se descrie ca fiind sinceră, respectuoasă, inteligentă, o fată cu care omul ce vorbi cu ea. La capitolul defecte: e complicată, se supără repede și e geloasă uneori.

La viitorul soț/iubit pune preț pe aspectul fizic, să fie mai înalt decât ea între 1,75 și 1,80, să fie brunet sau șaten, ideal ar fi cu ochi albaști, frumos la față, să nu aibă coșuri.

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora, noi detalii despre starea sa de sănătate. Afecțiunea de care suferă nu este vindecabilă... Mireasa, sezon 3. Andreea Buda și-a schimbat numele pe rețelele sociale. Ce se întâmplă între ea și Marian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x