Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Alina și Alin au avut parte de un date. Cum s-au simțit cei doi

Alin și Alina au mers la un date, Alina fiind cea care a luat această decizie. Aceasta a spus că acum este un bărbat singur și vrea să profite de această ocazie.

Mireasa 2021, sezonul 3. Alina și Alin au avut parte de un date. Cum s-au simțit cei doi Galerie
Alina l-a invitat la un date pe Alin, iar imaginile au fost difuzate în gala de azi | Antena 1

Alin și Alina au mers la un centru de echitație unde au îngrijit și au hrănit caii. Deși a fost puțin temătoare, Alin i-a dat încredere.

Alina și Alin au avut parte de un date

Alina a declarat că nu l-a ales pe Alin pentru a-i face în ciudă Adelinei, s-a simțit foarte bine la date-ul din lanul de lalele și a vrut să vadă dacă istoria se repetă. Alina vrea ca Alin să o cunoască mai bine prin ceea ce este ea, nu prin intermediul vorbelor spuse de oamenii din casă.

Alina a spus că Alin este un bărbat care știe cum să se comporte și care știe ceea ce vrea de la viață. Alin a declarat că nu mai vrea să se grăbească în a face un cuplu și vrea să lase timpul să decidă.

Amândoi s-au simțit bine și au spus că vor mai merge la întâlniri împreună.

Cum a reacționat Adelina

Adelina s-a confesat în fața Costinelei și i-a spus acesteia că îi este dor de Alin, îi e dor să-l strângă în brațe și să stea alături de el.

Când cei doi au revenit în casă, Alina i-a spus lui Alin că Adelina deja se uită urât. Aceasta l-a luat la întrebări pe fostul ei iubit și a dorit să se asigure că cei doi nu au intrat într-o relație de cunoaștere.

În gala de azi, 8 mai 2021, Simona Gherghe a sfătuit-o pe concurentă să nu-l mai caute pe Alin prin casă și să încerce să fie fericită.

Alina, lacrimi de supărare din cauza lui Bogdan

Alina a simțit că Bogdan nu îi oferă deloc atenție. Care a fost picătura care a umplut paharul.

Alina a plâns în brațele mamelor din cauza că s-a simțit ignorată de Bogdan. Aceasta afirmă că el s-a plimbat de prea multe ori pe lângă ea și nu i-a acordat atenția meritată. A venit să o salute doar o dată, deși era fix în ochii lui mereu.

Concurenta consideră că el nu mai este interesat de ea și nu știe cum să procedeze în privința acestei situații.

Mamele au consolat-o și i-au dat un sfat prețios: "Ai răbdare!". Deși avea două brațe primitoare și sfaturi numai bune de luat în seamă,a ceasta nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Mireasa 2021, sezonul 3. Încălcare de regulament în casa Mireasa în ediția din 7 mai... Mireasa 2021, sezon 3. Cum arată clasamentul publicului în gala din 8 mai și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x