Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Ana și Bogdan, o relație încordată. Ce s-a întâmplat între cei doi

Ana și Bogdan au avut ieri o discuție tensionată în emisia live. Cu toate acestea, băiatul a spus că vor depune actele pentru a se căsători în emisiune.

După ce Bogdan a spus că are nevoie de timp ca să-și pună ordine în gânduri, Ana a crezut că vrea să se despartă.

Ana și Bogdan, o relație încordată

Deși sunt logodiți și părea că se înțeleg bine, cei doi au avut în ultimul timp mai multe discuții în contradictoriu. Bogdan este indecis în privința căsătorie și e foarte speriat de ideea de a-și întemeia atâte de repede o familie.

După ce au discutat separat cu doamna Ioana, apele s-au mai liniștit între cei doi. Doamna Lucreția, mama lui Bogdan a discutat și dumneaei cu tânărul și i-a spus că dacă nu se va căsători în emisiune, o va pierde pe Ana.

Mama lui Bogdan a intervenit și azi în emisia live și a avut sfaturi pentru fiecare în parte. Pe de o parte, doamna Lucreția i-a spus lui Bogdan să fie mai hotărât și să-i fie mai aproape Anei, iar pe Ana a sfătuit-o să aibă mai multă răbdare cu el.

După ce ușile casei fetelor s-au deschis și concurenții au avut posibilitatea să stea mereu împreună, tensiunile au dispărut dintre Ana și Bogdan. Izabela, sora Anei, a intrat si ea în direct prin telefon.

Sora Anei a avut să le spună ceva celor doi. Aceasta a spus că dacă Bogdan nu era pregătit nu trebuia să o ceară, iar dacă Ana nu se considera pregătită pentru o căsnicie, trebuia să spună acest lucru. Izabela consideră că cei doi iubiți fac lucrurile cu jumătate de măsură.

Anamaria și Bogdan, speriați de căsătorie

Anamaria și Bogdan au afirmat că se vor căsători și ei în Finala Mireasa sezon 3. Deocamdată, cei doi formează un cuplu, dar nu sunt siguri pe sentimentele lor.

”Cred că ne-am obosit gândul cu asta. Ne-am simțit câteodată presați de discuțiile despre căsătorie. Ce va fi va fi, nu mai calculăm.”, a spus Anamaria după difuzarea materialului.

Anamaria și Bogdan s-au logodit într-un loc magic. Anamaria credea că merge în oraș cu doamna Ioana și s-a emoționat toată când a apărut Bogdan la cina lor. ”Ce frumos ești. Mă faci să-mi fac filme”, a spus ea.

După ce au stat de vorbă, cei doi au dansat în timp ce în spatele lor își făcea magia Donia Sax.

”Așa moment, iubire, trebuie să recunosc că m-ai surprins.”, a spus Anamaria după dansul lor.

La câteva clipe, pe masă a apărut o tavă cu inelul de logodnă. Bogdan s-a ridicat și s-a așezat în genunchi în fața alesei lui.

”N-ai ideea cum te iubesc și cum mă facă să mă simt. Vrei să te căsătorești cu mine?”, a întrebat-o Bogdan și Anamaria a răspuns ”DA” cu entuziasm. Ea l-a îmbrățișat strâns și Bogdan s-a amuzat că nici măcar nu a apucat să-i pună inelul. Reporterul emisiunii i-a anunțat că vor petrece o noapte la hotel, spre fericirea Anamariei care s-a țipat de fericire. Reacția ei l-a amuzat pe logodnicul său.

Mireasa 2021, sezonul 3. Anunțul Simonei Gherghe la final de emisiune. Ce se va întâmpla cu îndrăgostiții din casa Mirea... Mireasa 2021, sezonul 3. Mama Mariei a sunat în emisia live. Ce a spus despre relația dintre ea și Liviu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x