Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Andreea, mai puțin plăcută de băieții din competiție

Andreea a mers la o cină în casa băieților, dar a avut niște cerințe care i-au șocat pe concurenți: "Nu mă așteptam să ai atât de mult curaj".

Ionuț o place mult pe concurentă Galerie
Andreea a fost destul de tăioasă în conversații cu băieții | Antena 1

Andreea a mers în casa băieților la o cină, iar dacă la masă discuțiile au părut tăioase, la final lucrurile au luat o altă întorsătură.

Andreea și Ionuț au fost la o întâlnire, iar dacă băieții se așteptau ca tânăra să meargă în casa lor ca să vorbească cu toți, ea a avut două ținte, Marian și Blaze.

Andreea, mai puțin plăcută de băieții din competiție

Ionuț o place mult pe concurentă. Acest lucru se vede cu ochiul liber și chiar spune acest lucru fără niciun fel de rețineri. Cu toate acestea, Ionuț nu a vorbit mai deloc la întâlnire.

Andreea a fost destul de tăioasă în conversații cu băieții, a făcut doar ce a vrut ea, lucru care nu a fost tocmai pe placul lor. La final, Andreea a avut niște cerințe care nu au fost pe placul tuturor.

Liviu a fost chiar șocat de faptul că o tânără atât de drăgută și delicată ca ea poate cere la o primă întâlnire cu mai mulți băieți țigări și alcool. Nici Marian nu a fost tocmai încântat de ceea ce a auzit și tot el a fost cel care a avut curajul să îi spună și Simonei Gherghe despre acest incident.

Andreea și Ionuț au avut parte de prima întâlnire

Andreea și Ionuț au avut parte de prima întâlnire, iar concurentul a declarat că se simte foarte atras de tânăra de 24 de ani.

Andreea a fost extrem de îndrăzneață la întâlnire, iar Ionuț a fost un pic reținut. Acesta este timid și nu vrea să cunoască pe nimeni altcineva.

Întrebați de Simona Gherghe despre ce au simțit în timpul întâlnirii, Andreea s-a declarat puțin nemulțumită de faptul că băiatul nu a foat deloc atent la nevoile ei. Ionuț a declarat că el simte o chimie cu Andreea și că o dorește alături de el.

Andreea și Ionuț și-au aruncat priviri și în platoul emisiunii, dar primii pași către o relație trebuie să îi facă doar ei.

Mireasa 2021, sezonul 3. Discuția dintre Izabela și Valentin din pauza de publicitate... Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela și Liviu au avut parte de cea de-a doua întâlnire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x