Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Andreea și Ionuț, la o discuție cu Simona Gherghe

Ionuț o place mult pe Andreea și a avut curajul să spună acest lucru în mod public.

Andreea în schimb vrea genul de bărbat care să fie spontan și care să o țină în frâu Galerie
Dragostea la prima vedere pare că a fost numai în cazul lui Ionuț | Antena 1

Băieții au remarcat acest lucru, iar starea lui Ionuț se schimbă radical în bine după ce o vede. Andreea este o femeie care nu vrea însă să se mai grăbească atunci când face alegeri.

Tânăra pune totul pe seama firii ei vulcanice. Ea l-a ales în prima fază din punct de vedere fizic, dar mai apoi și-a dat seama că este posibil ca relația dintre ei nu poate funcționa din cauza faptului că sunt atât de diferiți.

Relația dintre Andreea și Ionuț

Ionuț este foarte timid. Fetele din casă cred că tatonarea de la începutul unei relații contează mult pentru Andreea. Acestea apreciază faptul că concurentul este extrem de educat și cu mult bun simț.

Andreea în schimb vrea genul de bărbat care să fie spontan și care să o țină în frâu. Atitudinea concurentei față de Ionuț a fost criticată de cei din casă.

Dragostea la prima vedere pare că a fost numai în cazul lui Ionuț. Concurenta a mărturisit că ea vrea să mai cunoască și alți băieți. Aceasta a declarat că mai este interesată și de Ionuț și de Blaze.

Andreea vrea însă consideră că focul dintre ei se poate stinge rapid. După ce a văzut atitudinea Andreei, Ionuț a declarat acum, în emisia live, că este dispus și el să cunoască alte concurente pentru că relația dintre ei nu a fost întreținută.

Andreea, mai puțin plăcută de băieții din competiție

Andreea a mers la o cină în casa băieților, dar a avut niște cerințe care i-au șocat pe concurenți: "Nu mă așteptam să ai atât de mult curaj".

Andreea a mers în casa băieților la o cină, iar dacă la masă discuțiile au părut tăioase, la final lucrurile au luat o altă întorsătură.

Andreea și Ionuț au fost la o întâlnire, iar dacă băieții se așteptau ca tânăra să meargă în casa lor ca să vorbească cu toți, ea a avut două ținte, Marian și Blaze.

Andreea a fost destul de tăioasă în conversații cu băieții, a făcut doar ce a vrut ea, lucru care nu a fost tocmai pe placul lor. La final, Andreea a avut niște cerințe care nu au fost pe placul tuturor.

Liviu a fost chiar șocat de faptul că o tânără atât de drăgută și delicată ca ea poate cere la o primă întâlnire cu mai mulți băieți țigări și alcool. Nici Marian nu a fost tocmai încântat de ceea ce a auzit și tot el a fost cel care a avut curajul să îi spună și Simonei Gherghe despre acest incident.

Mireasa 2021, sezonul 3. Povestea de viață a Deei Constantinescu... Mireasa 2021, sezonul 3. Marian și Liviu, discuții aprinse. Invidie sau ambiție?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x