Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Andreea și Marian au ieșit la o întâlnire în afara casei. Ce au discutat cei doi

Marian și Andreea au primit o ieșire în afara casei după ce au câștigat un joc. Cei doi au avut parte de o plimbare în parcul Herăstrău. 

Cei doi au fost extrem de apropiați, au râs și au vorbit mai multe despre ce vor face când ies din competiție.

Marian a mărturisit că după ce Andreea a aruncat cu un șervețel după el atunci când a mers la o cină în casa băieților și-a dat seama că trebuie să o observe. Concurentul i-a spus iubitei lui că nu vrea să se mai termine ziua în afara casei.

Andreea și Marian au ieșit la o întâlnire în afara casei

Andreea și Marian au discutat despre o escapada la mare după ce vor părăsi competiția Mireasa. Au existat glume și tachinări între cei doi iubiți.

Relația dintre ei este extrem de frumoasă și totul merge foarte bine între cei doi. Doamna Malvina spune că și ea este fericită pentru ei și că nu mai are nimic de comentat la adresa tinerei.

Marian și Andreea își fac planuri de viitor, se vor muta împreună și cu siguranță își vor clădi o familie frumoasă.

Mama Andreei a intrat în direct prin telefon în ediția de azi. Concurentei i-au dat lacrimile când și-a auzit mama și mai mult când aceasta a spus că îl place mult pe Marian și că sunt foarte frumoși împreună. Domna Victoria spune că nu este deranjată nici de faptul că fiica sa vrea să se mute în Maramureș după terminarea show-ului.

Și tatăl Andreei este de acord cu sentimentele fiicei sale, deci lucrurile sunt extrem de clare în relația celor doi.

Roxana, a intrat sau nu în casă pentru Marian?

Pentru că Roxana a evitat să spună pentru cine a intrat în show-ul matrimonial Mireasa sezon 3, fanii emisiunii au presupus că fata l-a plăcut pe Marian. Ea s-ar fi reorientat pentru că tânărul era interesat de Andreea.

În emisiunea de marți, 13 aprilie, Roxana a fost rugată să spună dacă Marian este cel care i-a atras atenția înainte să intre în casa Mireasa.

”Nu, n-a fost vorba de asta niciodată. Nu e nimic în neregulă cu Marian. De afară nu am avut o părere prea bună despre el. Am spus că mi s-a părut arogant, glumele lui erau puțin sarcastice și nu le înțelegea toată lumea.”, a explicat Roxana.

Roxana, noua concurentă de la Mireasa sezon 3, are 21 de ani și este din Petroșani. Tânăra dorește să-și găsească pe cineva în competiția matrimonială.

Mireasa 2021, sezonul 3. Maria a vorbit la telefon cu mama sa. Ce au discutat cele două... Mireasa 2021, sezon 3. Adelina și doamna Daniela și-au aruncat cuvinte grele. De la ce a pornit totul și ce reacție a av...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x