Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Blaze, declarație de dragoste în așternuturi. Cum s-a pozat alături de Izabela

Blaze și Izabela formează unul dintre cele mai sudate cupluri ale sezonului 3 Mireasa. Cei doi nu au pornit cu dreptul în relație, dar într-un final sentimentele au triumfat.

Mireasa 2021, sezonul 3. Blaze, declarație de dragoste în așternuturi. Cum s-a pozat alături de Izabela Galerie
Blaze și Izabela formează unul dintre cele mai sudate cupluri ale sezonului 3 Mireasa | Antena 1

După Marea Finală, Blaze și Izabela au avut ocazia să petreacă timp singuri, departe de camere și de ochii curioși ai celorlalți concurenți.

Blaze, declarație de dragoste în așternuturi

Acum, la câteva săptămâni de la Marea Finală, cei doi încă se descoperă unul pe celălalt și se răsfață cum știu ei mai bine. Sunt activi pe rețelele de socializare și le împărtășesc fanilor momente din viața lor de cuplu. De această dată, Blaze i-a făcut o declarație de dragoste pe Facebook iubitei sale.

"Mi-aș dori să pot întoarce ceasul înapoi. Te-aș găsi mai repede și te-aș iubi mai mult."

Complimentele și felicitările au curs în secțiunea de comentarii, acolo unde fanii emisiunii și cei dragi lor și-au arătat susținerea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Blaze și Izabela

Povestea de iubire dintre Blaze și Izabela a început cu stângul. Într-un moment de confuzie, regretat ulterior, Izabela s-a sărutat pasional cu Liviu.

La câteva ore distanță, ea a realizat că nu simte nimic pentru Liviu și că ale sale gânduri se îndreaptă către Blaze. Și-a cerut iertare și, deși tânărul i-a spus că încă nu are încredere în ea, i-a permis să se apropie de el.

Curând, după multe tachinări, cei doi au anunțat că formează oficial un cuplu. Lucrurile au evoluat frumos între cei doi tineri, însă spre finalul emisiunii, problemele de sănătate au copleșit-o pe fată.

Atunci, au început să apară tensiuni între ei și certurile i-au făcut să se distanțeze. Din fericire, le-au depășit, lăsând iubea să îi ghideze.

Nici măcar reticența părinților lui Blaze cu privire la relația sa cu Izabela nu l-a făcut pe tânăr să dea înapoi. În Finala Mireasa sezon 3, cei doi au strălucit unul la brațul celuilalt și au reușit să transmită emoție pură prin intermediul micilor ecrane.

În clasamentul publicului, cuplul Blaze-Izabela s-a clasat pe locul 3.

Mireasa 2021, sezonul 3. Primele imagini de la petrecerea burlăcițelor. Ziua cea mare se apropie pentru Mădălina și Radu... Mireasa sezon 2. Mihai și Bianca au sărbătorit împreună aniversarea zilei de naștere. Ce mesaj i-a transmis fosta concur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x