Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Care e adevărata părere a lui Valentin despre Izabela

Valentin a spus ce crede cu adevărat despre Izabela. A uitat de cuvintele frumoase pe care i le-a adresat la întâlnire, iar concurenta a izbucnit în lacrimi.

Care e adevărata părere a lui Valentin despre Izabela Galerie
Valentin a fost primul băiat care și-a spus părerea despre Izabela | Antena 1

După ce Simona Gherghe i-a rugat pe băieți să aleagă dintre Izabela și Maria pentru o cină în casa băieților, fiecare dintre concurenți a început să-și spună părerea.

Valentin a fost primul care și-a spus părerea despre Izabela. Acesta a spus că este genul de femeie care îl sperie pentru că poate să joace pe foarte multe niveluri. După ce la întâlnire i-a adresat numai cuvinte frumoase, în fața băieților a spus că există o doză de neadevăra în ceea ce o privește.

Care e adevărata părere a lui Valentin despre Izabela

"Pare că se pricepe să se prefacă și ascunde ceva. Dincolo de ce se vede drăguț la televizor, eu analizez alte lucruri."

Marian a spus că o cunoaște pe Mraia și că o dorește pentru cină pe Iza, dar Valentin a ținut să-i spună sus și tare care este părerea lui despre concurenta care e detectiv particular.

Valentin a mai spus despre Izabela că e "ultra-flirtuoasă" cu toți și că nu e ceea ce pare.

Izabela a izbucnit în lacrimi pe parcursul materialul și nu a dorit să vorbească despre acest subiect. După pauza de publicitate, Iza a spus că îi pare rău că a fost atât de deschisă în fața lui și că a fost foarte afectată de cuvintele lui.

Valentin și Izabela au discutat după pauza de publicitate și au spus că prima întâlnire dintre ei a fost foarte frumoasă, dar că acum totul s-a distrus.

Mireasa 2021, sezonul 3. Povestea de viață a Izabelei. Ce crede cu adevărat despre bărbați... Mireasa 2021, sezonul 3. Fetele au dat frâu liber cuvintelor și nu s-au abținut la adresa Mariei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x