Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Ce discuții au fost între Liviu și Maria după ce concurenta a primit o scrisoare de la mama sa

Maria a fost deranjată de tot ceea ce mama sa i-a scris. Cel mai mult a durut-o că femeia care i-a dat viața a pus-o mai prejos de oamenii din familie.

Ce discuții au fost între Liviu și Maria după ce concurenta a primit o scrisoare de la mama sa Galerie
Maria a fost deranjată de tot ceea ce mama sa i-a scris | Antena 1

Liviu a încercat să discute cu iubita sa și să o liniștească. Acesta i-a spus că atunci când vor ieși din competiție, pot merge direct la ea ca să discute mai multe.

Ce discuții au fost între Liviu și Maria după ce concurenta a primit o scrisoare de la mama sa

Doamna Mari a spus că ea crede că scrisoarea nu este reală și că încearcă să nu arunce cu vorbe grele în momente tensionate, de teamă că nu o să fie iertată mai târziu.

Doamna Ioana a sfătuit-o pe doamna Mari să fie alături de Maria. De cealaltă parte, Maria a fost extrem de afectată de toate cuvintele pe care le-a auzit. Iubita lui Liviu spune că această perioadă a fost cea mai urâtă din viața sa.

Doamna Mari a dus-o pe Maria în Giurgiu, acolo unde locuiește iubitul său. Soacra i-a prezentat Mariei locurile cele mai dragi lui Liviu, unde a studiat, unde și-a filmat videoclipurile, totul. Cele două au vorbit mai mult, departe de tensiunile din casă.

Maria a primit o scrisoare de la mama sa

Maria a tot așteptat un semn de la părinții ei după ce s-a logodit cu Liviu. Ea crede că cei din jurul mamei ei o influențează în mod negativ și că de aceea nu îi dă niciun semn.

Maria a fost anunțată de Simona Gherghe că părinții ei nu răspund la telefon atunci când sunt sunați de echipa Mireasa. Concurenta a spus că le-a transmis mereu prin AntenaPlay să îi spună măcar dacă sunt bine cei de acasă.

Mama Mariei a trimis însă o scrisoare și i-a spus că nu o mai recunoaște. Că aceasta s-a schimbat mult și că nu va vorbi niciodată cu Liviu și cu mama lui. Mama Mariei o mai roagă să nu se căsătorească în casa Mireasa pentru că vrea să discute cu ea înainte să facă acest pas.

În scrisoare mama Mariei a mai scris că nu este influențată de nimeni și să nu mai spună că cei din familie îi doresc răul pentru că nu este așa. Liviu nu înțelege de ce mama iubitei sale spune aceste lucruri pentru că el nu are deloc interese ascunse.

Doamna Mari și-a dorit un semn de la părinții Mariei, iar acum că l-a primit aceasta a spus că îi pare rău pentru Maria și că ea nu i-ar fi scris niciodată aceste cuvinte fiului ei.

Maria a spus că nu este supărată pe mama sa pentru că este femeia care i-a dat viața și că, în ciuda rugăminții acesteia, ea chiar se va căsători în casa Mireasa.

Mireasa 2021, sezonul 3. Cosmina este noua concurentă din casa Mireasa... Mireasa 2021, sezonul 3. Cine este și cu ce se ocupă Romina, noua concurentă din casa Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x