Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Ce s-a întâmplat între Liviu și Maria. De ce au ajuns la despărțire

Maria a spus ieri în timpul emisiei live că vrea să pună punct relației cu Liviu. Cearta celor doi a plecat de la comportamentul Mariei și al doamnei Mari.

Ce s-a întâmplat între Liviu și Maria Galerie
Maria a spus ieri în timpul emisiei live că vrea să pună punct relației cu Liviu | Antena 1

După ce s-au contrat pe seama atitudinii Adelinei față de Alin, Maria și Liviu au continuat discuția și în grădina. Și-au aruncat cuvinte, iar atitudinea lui Liviu a fost cea care a atras atenția tuturor.

Acesta a ridicat tonul, i-a spus că nu îl respectă și a continuat să țipe la ea.

Ce s-a întâmplat între Liviu și Maria

Liviu: "Dacă vorbești peste mine, înseamnă că sunt un nimic în fața ta."

Simona Gherghe i-a cerut părerea domnei Mari referitor la atitudinea lui Liviu, iar aceasta a încercat să îi ia apărarea fiului ei. Aceasta le-a promis că nu se mai bagă în relația lor, iar Maria a promis că nu o să mai fie impulsivă.

Doamna Mari spune că Maria nu-l respectă, iar din acest motiv fiul ei nu mai este deloc respectat în casă, nici măcar de băieți. Mama lui Liviu susține că cei doi nu sunt potriviți unul pentru celălalt și nu este deloc de acord cu relația lor.

Maria s-a destăinuit în fața Anamariei și i-a spus că de fapt atitudinea lui Liviu i-a amintit de comportamentul agresiv al fostului ei iubit și nu este prima oară când se întâmplă acest lucru. Concurenta spune că Liviu nu o iubește așa cum vrea să arate.

Simona Gherghe, sfaturi pentru Maria

Simona Gherghe a încercat să o sfătuiască pe Maria să fie mai calmă și să vorbească mai frumos atât cu Liviu, dar și cu doamna Mari. Prezentatoarea tv a spus că Maria trebuie să privească lucrurile și din perspectiva doamnei Mari. Ea trebuie să înțeleagă că o mamă nu trebuie să stea să asculte aceste lucruri despre fiul ei.

Simona a rugat-o pe Maria să stea de vorbă cu doamna Mari și să încerce să găsească o punte de legătură de dragul lui Liviu. Maria a spus că simte că vrea o pauză de la relația cu Liviu, chiar să pună punct.

Liviu a aflat în direct despre această decizie a Mariei și a spus că o acceptă și o respectă. El consideră că pauză nu există, cel mai probabil vor pune punct. S-au contrat în emisia live, iar de acum înainte drumurile lor se despart.

Mireasa 2021, sezon 3. Ramona, mama Izabelei, primele declarații după ce fata a avut o criză. Ce boală are concurenta... Mireasa 2021, sezonul 3. Adelina i-a spus tot despre trecutul ei lui Alin. Ce au discutat cei doi la un ultim date...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x