Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Cine este și cu ce se ocupă Romina, noua concurentă din casa Mireasa

Romina este noua concurentă din casa Mireasa. Are 22 de ani și este originară din Chișinău. A venit la competiție pentru a-și găsi jumătatea și pentru experiența unică.

Romina este de 5 ani pe piața muzicală de la ea din țară și are fani. Cântă de la vârsta de la 4 ani, iar după ce a murit mama sa, muzica a ajutat-o să se liniștească. Mama sa a murit atunci când ea avea numai 6 ani.

Romina este noua concurentă din casa Mireasa

Bunica este cea care a crescut-o. Tatăl a părăsit-o la vârsta de 10 luni. Trecutul ei amoros a fost marcat de eșecuri. Ultima relație a avut-o în urmă cu 1 an și jumătate și a durat doar 7 luni. Romina vrea alături un bărbat deștept, care se îmbracă frumos. Deși are numai 22 de ani, vrea să fie o mămică tânără.

Izabela a spus de cum a văzut materialul video că Romina seamănă cu Antonia.

Ieri a intrat în casa Mireasa o altă fată, Cosmina. Află mai multe detalii despre aceasta.

Cosmina, noua concurentă

Are 23 de ani și este din Timișoara. Cosmina a ales să participe la Mireasa pentru că ea consideră că în viața de zi cu zi oamenii nu mai acordă suficientă importanță iubirii, iar rutina și activitățile pot avea un impact negativ asupra unei relații de iubire.

Cosmina se consideră frumoasă, inteligentă, sensibilă, emotivă și foarte vorbăreață. Are o pasiune pentru limba germană, dar nu a mers în Germania la facultate, ci a ales Marea Britanie. A mers la o facultate de teatru și actorie, una dintre cele mai mari pasiuni ale sale.

Aceasta a cunoscut nume mari prin prisma meseriei sale, precum Robert de Niro. Îi place foarte mult să deseneze portrete, încă de la vârsta de 13-14 ani. A învățat să deseneze din tutorialele de pe Youtube, simte că se relaxează când face acest lucru, iar rezultatul final îi oferă o satisfacție greu de egalat.

Aceasta caută un bărbat inteligent și nu caută neapărat un bărbat frumos. Este o femeie pretențioasă și consideră că omul potrivit vine atunci când e momentul, nu când vrem noi. Ultima sa relație s-a întâmplat în anul 2018 și a durat numai 6 luni. Are numai cuvinte frumoase la adresa fostului partener și este pregătită pentru a doua mare relație din viața sa.

Cosmina crede că se va înțelege bine cu celelalte concurente pentru că nu este o fire conflictuală sau băgăcioasă. Cei din casa Mireasa au aplaufat prezentarea tinerei de numai 23 de ani.

Mireasa 2021, sezonul 3. Ce discuții au fost între Liviu și Maria după ce concurenta a primit o scrisoare de la mama sa... Mireasa, sezonul 3. Cum arată clasamentul publicului din Gala de sâmbătă, 5 iunie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x