Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Cine părăsește casa Mireasa în Gala din 26 iunie

Publicul a avut o săptămână la dispoziție să se gândească ce concurent părăsește competiția mireasa în Gala din 26 iunie.

Radu, Cosmina și Simona Gherghe Galerie
Publicul a avut o săptămână la dispoziție să se gândească ce concurent părăsește competiția mireasa în Gala din 26 iunie. | Antena 1

Cei propuși spre eliminare în Gala din 19 iunie 2021 au fost Cosmina și Radu. Cei doi concurenți au fost cel mai puțin votați de către telespectatori, dar au avut și cele mai multe nominalizări din partea colegilor de competiție.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 3. Concurenții care au imunitate în Gala din 19 iunie. Cine intră la nominalizări

Nominalizările au fost fost făcute într-un mod diferit, la fel și eliminarea. Publicul a fost cel care a avut cea mai mare putere decizională în ceea ce privește plecare unui concurent din emisiunea Mireasa în Gala din 26 iunie 2021: Cosmina sau Radu. Votul telespectatorilor și-a spus cuvântul, iar concurentul care a părăsit competiția a fost o surpriză pentru toți.

Ce concurent a fost eliminat din casa Mireasa, în Gala de sâmbătă

În Gala din 26 iunie, Radu este cel care părăsește casa Mireasa. Concurentul a obținut 51,12% din voturile publicului, iar Cosmina a obținut 48,88%.

Deși a părăsit competiția, Radu nu pleacă cu părere de rău pentru că își dorea să plece acasă. Presiunea și certurile și-au pus amprenta asupra concurenților din casa Mireasa, fapt care l-a determinat pe Radu să își dorească plecarea acasa.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Cum arată clasamentul publicului din 26 iunie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Publicul a votat intens și de data aceasta, iar decizia a fost luată.

Gala din 26 iunie 2021 a suferit trei pierderi. Publicul a votat ca doamna Victoria să părăsească competiția, lucru pe care l-a și făcut. Alin a luat decizia importantă de a nu se logodi cu Adelina, iar fata a trebuit să plece din casa Mireasa.

Spre finalul emisiunii s-au anunțat favoriții săptămânii, dar și faptul că Radu este al treilea concurent care pleacă din casa Mireasa.

Cum arată clasamentul publicului din 26 iunie

Toate voturile au fost numărate și numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat. Concurenții au parte de surprize neașteptate și în gala Mireasa din 26 iunie.

În ceea ce privește Mama Săptămânii, doamna Daniela a primit 45,87% din voturile publicului.

În Gala din 26 iunie, Simona Gherghe a citit numele concurenților care nu vor părăsi casa Mireasa. Aceștia nu pot fi nominalizați spre eliminare.

Ce băieți nu pot fi nominalizați

1. Liviu 29,43 %

2. Marian 23,96 %

3. Ionuț 23.87 %

Ce fete nu pot fi nominalizate

1. Alina 23,25 %

2. Maria 21,72 %

3. Andreea 21.70 %

Mireasa 2021, sezonul 3. Cum arată clasamentul publicului din 26 iunie și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul F... Mireasa 2021, sezonul 3. Ce i-a spus Adelina lui Alin în cameră, după ce băiatul a refuzat logodna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x