Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Cine sunt fetele care au intrat în competiție

Mireasa, reality show-ul matrimonial a revenit la Antena 1 cu un nou sezon.

Simona Gherghe a deschis noul sezon cu o ținută demnă de o premieră
Simona Gherghe își dorește ca sezonul 3 să aducă și mai multe nunți în finală | Antena 1

Simona Gherghe a deschis noul sezon cu o ținută demnă de o premieră și a așteptat cu nerăbdare concurenții în casa Mireasa.

Cine sunt fetele care au intrat în competiție

În noul sezon Mireasa, Simona Gherghe abia așteaptă să-și cunoască noii concurenți. Prezentatoare își dorește ca sezonul cu numărul 3 să aducă și mai multe nunți în finala de peste câteva luni.

Costinela Manea

Costinela își dorește copii și spune despre ea că e o fire hotărâtă. Nu e genul care stă să se gândească 10 ani ce să facă, merge pe instinct. Tatăl copiilor ei ar trebui să fie inteligent, responsabil, serios, hotărât, să-i ofere liniștea de care are nevoie. I-ar plăcea să aibă 2 copii.
Viitorul soț să fie înalt, brunet (ea are 1.72 înălțimea). În plus, el să se modeleze după ea și să nu fie atras de celelalte femei.

Andreea Ecaterina Grădinaru

Se descrie pe ea ca fiind extrem de sinceră, nu-i plac oamneii superficiali, e foarte directă. Pune asta pe seama zodiei (săgetător). Crede foarte mult în ce spun astrele și vrea să învețe să ghicească în cărți. Vrea un om lângă care să se poată odihni. Iubirea asta înseamnă pentru ea, liniște. Fizic nu are tipare, dar își dorește să doar să fie înalt.

Anamaria Lăpuștea

Se descrie drept o femeie devotată, serioasă, riguroasă, cu suflet de copil, sensibilă, impulsivă, fixistă. O enervează minciuna și oamenii care se ascund după deget.

Viitorul iubit/soț: nu are un tipar anume la bărbați. Trebuie să-l aibă pe vino-ncoace, să fie sincer, hotărât, să știe ce vrea de la viață, care să o completeze pe ea.

Adelina Luciana Iacob

Este studentă acum la Administrarea Afacerilor Internaționale. Se descrie ca fiind sinceră, deschisă, sociabilă, deșteaptă și se consideră și frumoasă și ambițioasă. Are o părere foarte bună despre ea. Se enervează destul de repede și tinde să fie răzbunătoare. Vrea un bărbat exact ca tatăl ei.

Alina Rusu

Alinei îi place să călătoarească, să joace tenis, să meargă la sală, la cinema, îi place înotul deși a început de curând, îi place să danseze, mai mult pe reggaeton și puțin bachata.

Alina se descrie ca fiind sinceră, respectuoasă, inteligentă, o fată cu care omul ce vorbi cu ea. La capitolul defecte: e complicată, se supără repede și e geloasă uneori.

La viitorul soț/iubit pune preț pe aspectul fizic, să fie mai înalt decât ea între 1,75 și 1,80, să fie brunet sau șaten, ideal ar fi cu ochi albaști, frumos la față, să nu aibă coșuri.

Maria Bogdan Roman

Se descre ca fiind o femeie pretențioasă pentru că a trecut prin multe. Maria spune că e sensibilă și nu-și dorește oameni toxici în preajma ei.

Își dorește să se căsătorească și să aibă copii.

Viitorul soț i-ar plăcea să fie înalt, pentru că ea are 1.70 și e deranjant dacă bărbatul e mai mic la înălțime decât ea. Trebuie să fie îngrijit, îi plac mai mult bruneții, dar nu exclude nici șatenii.

Izabela Badaric

Se consideră o femeie independentă, empatică, competitivă, sufletistă și puternică, mai ales luptătoare, caldă. Defectele ei sunt: are impresia că toți oamenii sunt ca ea și a fost dezamăgită, puțin naivă, crede prea mult în oameni. Nu are un tipar fizic la bărbați, dar vrea ca viitorul soț să fie bun ascultător. E de profesie detectiv particular.

Andreea Constantinescu

Se consideră un om foarte bun, nu e genul care să fie răutăciosă, e sociabilă. I se pare că cel mai mare defect al ei e că e prea bună. S-a uitat în urmă și a văzut că a avut de pierdut în trecut din cauza asta, mai ales cu bărbații.

Viitorul soț/iubit trebuie să fie respectuos, să fie implicat, să fie înțelegător, să aibă un job în care să câștige mai mult decât ea, pentru că soțul trebuie să fie stâlpul familie.

Mireasa 2021, sezonul 3. Cine sunt băieții care au intrat în competiție... Mireasa 2020, sezon 2. Cum arată copiii Erminei si ce a spus despre Ionuț, nepotul pentru care a intrat în emisiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x