Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Cosmina este noua concurentă din casa Mireasa

Are 23 de ani și este din Timișoara. Cosmina a ales să participe la Mireasa pentru că ea consideră că în viața de zi cu zi oamenii nu mai acordă suficientă importanță iubirii, iar rutina și activitățile pot avea un impact negativ asupra unei relații de iubire.

Cosmina se consideră frumoasă, inteligentă, sensibilă, emotivă și foarte vorbăreață. Are o pasiune pentru limba germană, dar nu a mers în Germania la facultate, ci a ales Marea Britanie. A mers la o facultate de teatru și actorie, una dintre cele mai mari pasiuni ale sale.

Cosmina este noua concurentă din casa Mireasa

Aceasta a cunoscute nume mari prin prisma meseriei sale, precum Robert de Niro. Îi place foarte mult să deseneze portrete, încă de la vârsta de 13-14 ani. A învățat să deseneze din tutorialele de pe Youtube, simte că se relaxează când face acest lucru, iar rezultatul final îi oferă o satisfacție greu de egalat.

Aceasta caută un bărbat inteligent și nu caută neapărat un bărbat frumos. Este o femeie pretențioasă și consideră că omul potrivit vine atunci când e momentul, nu când vrem noi. Ultima sa relație s-a întâmplat în anul 2018 și a durat numai 6 luni. Are numai cuvinte frumoase la adresa fostului partener și este pregătită pentru a doua mare relație din viața sa.

Cosmina crede că se va înțelege bine cu celelalte concurente pentru că nu este o fire conflictuală sau băgăcioasă. Cei din casa Mireasa au aplaufat prezentarea tinerei de numai 23 de ani.

Atât fetele cât și băieții s-au arătat încântați să o cunoască. Radu a fost foarte interesat de ceea ce a auzit.Când Simona Gherghe i-a spus că cei din casă sunt bucuroși să o cunoască, Cosmina a fost extrem de emotivă.

Aceasta spune că își dorește să-și găsească jumătatea în casa Mireasa și este conștientă de tot ce se întâmplă în competiția matrimonială. Cosmina a spus că vrea să-i cunoască pe băieții siguri. Ea a mai spus că doamna Malvina dă mereu sfaturi bune, iar pe doamna Daniela o apreciază pentru sinceritate.

Mireasa 2021, sezonul 3. Maria a primit o scrisoare de la mama sa. Cuvintele care au durut-o pe concurentă... Mireasa 2021, sezonul 3. Ce discuții au fost între Liviu și Maria după ce concurenta a primit o scrisoare de la mama sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x