Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Costinela a pus punct relației cu Ionuț. Cei doi s-au despărțit

Ionuț nu este bărbatul hotărât pe care Costinela îl dorește alături pe viață. După ce au intrat fetele noi în casă, Costinela a observat că Ionuț este din ce în ce mai atent la Romina.

Trecând peste faptul că pare neasumat și influențabil, Costinela mai are câteva reproșuri legate de felul de-a fi al lui Ionuț. Galerie
Costinela, rană în orgoliu provocată de atitudinea lui Ionuț! | Antena 1

Cei doi au avut câteva discuții în contradictoriu, iar dacă Ionuț a încercat-o să o convingă pe concurentă că relația lor este abia la început, dar merită consolidată, Costinela a decis să pună punct.

Romina l-a invitat la un date pe Ionuț

Ionuț a mers la o întâlnire cu Romina și i-a dus un buchet de flori, lucru care a dat-o pe spate pe tânără. Romina a declarat că se simte atrasă de Ionuț, îi plac bărbații înalți, dar a fost extrem de hotătâtă și a decis să facă ea primul pas.

Cei doi au discutat despre planuri de viitor. Ionuț i-a spus că vrea să-și deschidă o firmă de taxi după ce iese din competiție, lucru care i-a dat de gândit Rominei și a spus din nou că îi plac foarte mult bărbații hotărâți.

Ionuț a spus că a acceptat întâlnirea pentru că în casă nu au avut timp să discute prea multe. Ambii concurenți s-au declarat mulțumiți de ceea ce s-a întâmplat la date. Romina a spus în emisia live de azi că s-a simțit minunat cu Ionuț, că a avut ce discuta cu concurentul și că a fost un vibe bun între ei.

Costinela a râs după ce a privit materialul. Ionuț a spus că și lui i-a plăcut la întâlnire.

Simona Gherghe i-a întrebat pe Ionuț și Costinela dacă sunt siguri pe decizia lor și amândoi au oferit același răspuns: DA. Ionuț a declarat că au discutat ce aveau de discutat și acu lucrurile între ei sunt mai clare ca niciodată.

Cei doi s-au mai despărțit în trecut

Săptămânile trecute, tot Costinela a decis că ea și Ionuț nu sunt potriviți. În acest sens, a luat hotărârea de a se despărți de fiul doamnei Victoria. Decizia fetei are legătură cu faptul că doamna Victoria îi dă impresia că nu o mai place.

”Eu nu vreau să vă supăr cu absolut nimic și nu vreau să vă certați cu Ionuț pentru mine. Nu vreau să fie o situație aiurea. Nu v-ați uitat la mine, nici nu mi-ați răspuns. Nu mai sunteți ca înainte”, i-a spus Costinela în cadrul unei discuții în care încerca să lămurească situația cu mama lui Ionuț.

”Așa e felul meu de a fi, nu pot să mă duc să sufoc pe nimeni.”, a explicat Victoria.

În casa băieților, Ionuț le-a spus băieților că își poate găsi pe cineva în afara casei și că se teme pentru mama sa.

Doamna Victoria consideră că Ionuț e dispus să renunțe la Costinela pentru că nu are sentimente puternice pentru ea.

Mireasa 2021, sezonul 3. Emil este noul concurent din casa Mireasa. Câți ani are și cu ce se ocupă... Mireasa 2021, sezonul 3. Povestea de viață a Rominei de la Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x