Mireasa 2021, sezonul 3. Costinela a pus punct relației cu Ionuț. Cei doi s-au despărțit

Ionuț nu este bărbatul hotărât pe care Costinela îl dorește alături pe viață. După ce au intrat fetele noi în casă, Costinela a observat că Ionuț este din ce în ce mai atent la Romina.

Costinela, rană în orgoliu provocată de atitudinea lui Ionuț!

Antena 1

Cei doi au avut câteva discuții în contradictoriu, iar dacă Ionuț a încercat-o să o convingă pe concurentă că relația lor este abia la început, dar merită consolidată, Costinela a decis să pună punct.

Romina l-a invitat la un date pe Ionuț

Ionuț a mers la o întâlnire cu Romina și i-a dus un buchet de flori, lucru care a dat-o pe spate pe tânără. Romina a declarat că se simte atrasă de Ionuț, îi plac bărbații înalți, dar a fost extrem de hotătâtă și a decis să facă ea primul pas.

Cei doi au discutat despre planuri de viitor. Ionuț i-a spus că vrea să-și deschidă o firmă de taxi după ce iese din competiție, lucru care i-a dat de gândit Rominei și a spus din nou că îi plac foarte mult bărbații hotărâți.

Ionuț a spus că a acceptat întâlnirea pentru că în casă nu au avut timp să discute prea multe. Ambii concurenți s-au declarat mulțumiți de ceea ce s-a întâmplat la date. Romina a spus în emisia live de azi că s-a simțit minunat cu Ionuț, că a avut ce discuta cu concurentul și că a fost un vibe bun între ei.

Costinela a râs după ce a privit materialul. Ionuț a spus că și lui i-a plăcut la întâlnire.

Simona Gherghe i-a întrebat pe Ionuț și Costinela dacă sunt siguri pe decizia lor și amândoi au oferit același răspuns: DA. Ionuț a declarat că au discutat ce aveau de discutat și acu lucrurile între ei sunt mai clare ca niciodată.

Cei doi s-au mai despărțit în trecut

Săptămânile trecute, tot Costinela a decis că ea și Ionuț nu sunt potriviți. În acest sens, a luat hotărârea de a se despărți de fiul doamnei Victoria. Decizia fetei are legătură cu faptul că doamna Victoria îi dă impresia că nu o mai place.

”Eu nu vreau să vă supăr cu absolut nimic și nu vreau să vă certați cu Ionuț pentru mine. Nu vreau să fie o situație aiurea. Nu v-ați uitat la mine, nici nu mi-ați răspuns. Nu mai sunteți ca înainte”, i-a spus Costinela în cadrul unei discuții în care încerca să lămurească situația cu mama lui Ionuț.

”Așa e felul meu de a fi, nu pot să mă duc să sufoc pe nimeni.”, a explicat Victoria.

În casa băieților, Ionuț le-a spus băieților că își poate găsi pe cineva în afara casei și că se teme pentru mama sa.

Doamna Victoria consideră că Ionuț e dispus să renunțe la Costinela pentru că nu are sentimente puternice pentru ea.

Ultimele știri