Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Discuția dintre Izabela și Valentin din pauza de publicitate

Valentin a încercat să îi explice Izabelei afirmațiile pe care le-a făcut în casa băieților. Cuvintele concurentului au fost un șoc pentru Iza, iar în emisia live nu șia- mai putut stăpâni lacrimile.

Discuția dintre Izabela și Valentin din pauza de publicitate Galerie
Deschiderea lui Valentin și sinceritatea nu sunt privite cu ochi buni de toată lumea | Antena 1

Cei doi au discutat în pauza de publicitate. Valentin a încercat să-i spună ce se vorbește despre ea în competiție și a atenționat-o că majoritatea băieților sunt interesați de ea.

Deschiderea lui Valentin și sinceritatea nu sunt privite cu ochi buni de toată lumea. Izabela l-a ascultat cu atenție, dar a spus că momentan nu vrea să discute momentan cu el pentru că este supărată.

Discuția dintre Izabela și Valentin din pauza de publicitate

Concurenta a spus că vorbele lui Valentin au durut foarte mult din cauza faptului că a simțit o conexiune altfel la întâlnirea cu Valentin.

Valentin a spus ce crede cu adevărat despre Izabela. A uitat de cuvintele frumoase pe care i le-a adresat la întâlnire, iar concurenta a izbucnit în lacrimi.

După ce Simona Gherghe i-a rugat pe băieți să aleagă dintre Izabela și Maria pentru o cină în casa băieților, fiecare dintre concurenți a început să-și spună părerea.

Valentin a fost primul care și-a spus părerea despre Izabela. Acesta a spus că este genul de femeie care îl sperie pentru că poate să joace pe foarte multe niveluri. După ce la întâlnire i-a adresat numai cuvinte frumoase, în fața băieților a spus că există o doză de neadevăra în ceea ce o privește.

"Pare că se pricepe să se prefacă și ascunde ceva. Dincolo de ce se vede drăguț la televizor, eu analizez alte lucruri."

Valentin a mai spus despre Izabela că e "ultra-flirtuoasă" cu toți și că nu e ceea ce pare.

Izabela a izbucnit în lacrimi pe parcursul materialul și nu a dorit să vorbească despre acest subiect. După pauza de publicitate, Iza a spus că îi pare rău că a fost atât de deschisă în fața lui și că a fost foarte afectată de cuvintele lui.

Mireasa 2021, sezonul 3. Andreea și Ionuț, prima întâlnire... Mireasa 2021, sezonul 3. Andreea, mai puțin plăcută de băieții din competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x