Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Doamna Malvina are nemulțumiri la adresa lui Ruxi

Doamna Malvina are nemulțumiri la adresa lui Ruxi. Aceasta a discutat cu Costinela și i-a spus tot ceea ce o deranjează.

Doamna Malvina are nemulțumiri la adresa lui Ruxi Galerie
După discuția din cameră, în emisia live, Ruxi a spus că fiecare a primit ceea ce a meritat | Antena 1

Costinela a declarat că Ruxi este o copilă și că așa o va trata pe tot parcursul emisiunii. Noua concurentă a declarat că vrea să plece acasă, că nu se va acomoda și că oricum nu o interesează niciun băiat.

Doamna Malvina are nemulțumiri la adresa lui Ruxi

Doamna Malvina are în continuare nemulțumiri la adresa lui Ruxi. După neînțelegerile cu câinele, mătușa lui Marian a declarat că poate înțelege multe, dar nu poate tolera jignirile.

Discuția a continuat și afară, iar Izabela a avut ceva de spus la adresa Ruxandrei. Concurenta încearcă să se pună bine cu toată lumea, dar nu prea îi reușește.

După discuția din cameră, în emisia live, Ruxi a spus că fiecare a primit ceea ce a meritat. Izabela și Costinela îi reproșează concurentei că ea nu le respectă nici măcar pe mame. Fetele au mai spus și că cel mai probabil Ruxi a intrat în casă pentru Blaze.

Ruxi s-a detașat destul de mult de fetele din casă și deja mănâncă singură la masă, dar singurele fete cu care discută sunt Maria, Adelina și Roxana. Simona Gherghe a încercat să-i spună că respectul îl primește doar dacă îl oferă și ea la rândul ei.

Andreea a spus în live că Ruxi a declarat că se va comporta urât în fața camerei dacă nu va primi tot ceea ce își dorește pe lista de cumpărături.

Ruxi a mers în casa băieților la cină

Ruxi a mers pentru prima dată la cină în casa băieților. Aceștia au așteptat-o cu pregătiri. Au făcut mâncare, au aranjat masa și și-au pregătit întrebările.

Ruxi a mers cu încredere în casa băieților și a intrat cu zâmbetul pe buze pentru o discuție serioasă. Aceasta a fost considerată încă de la început că o "prințesă" și destul de răsfățată. Fata a spus că provine dintr-o familie înstărită, iar părinții îi satisfac fiecare dorință.

După ce și-a dat cu părerea despre fiecare cuplu în parte, tânăra și-a explicat și alegerea pe care a făcut-o pentru date-uri. Aceasta a spus că a ales băieți din cuplu pentru că nu a vrut să dea speranțe false nimănui.

Ruxi a stat de vorbă cu Adelina și i-a mărturisit că dragostea ei este afară, de aceea nu va încerca să se cunoască cu nimeni din casa Mireasa. Aceasta nu este interesată nici de Radu, noul băiat care va intra în competiție, deranjată fiind că acesta are peste 25 de ani și are deja un copil.

Mireasa 2021, sezonul 3. Doamna Daniela și Alin au avut o discuție între patru ochi. Ce l-a sfătuit pe fiul său... Mireasa 2020, sezon 2. Cătălina Stănescu și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței. Cum arată acum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x