Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Doamna Malvina și nurorile ei, la piață împreună

Doamna Malvina, Andreea și Izabela s-au îmbrăcat în costum popular tradițional și au mers împreună la piață. Cu această ocazie, Andreea a mărturisit că ea a vândut în trecut la piață.

Doamna Malvina și nurorile ei, la piață împreună Galerie
Andreea și Izabela au mers cu doamna Malvina la piață | Antena 1

Doamna Malvina a spus că aceasta ține în mod egal la cele două și nu le permite să se certe între ele. Încă de la început, mătușa lui Marian le-a spus fetelor să meargă prin toată piața ca să vadă prețurile, abia mai apoi să cumpere.

Doamna Malvina și nurorile ei, la piață împreună

Andreea spune despre mătușa lui Marian că este severă, dar are suflet mare, le ține doar din scurt ca să nu greșească. Izabela a dovedit că este mai experimentată la piață.

Iubita lui Blaze a mărturisit și ea că doamna Malvina este o femeie puternică, dar este severă ca soacră și vrea ca toate lucrurile să se facă după cuvântul ei. Deși fetele au încercat să se pună bine cu vânzătorii și să ia legumele pe gratis, doamna Malvina nu a fost de acord și le-a spus că negocieze, dar să o facă în mod cinstit și să plătească munca oamenilor.

La final, mătușa lui Marian a spus că fetele s-au descurcat bine și că fiecare, pe partea ei a făcut ce știa mai bine. Deși și-au dorit și cireșe, căpșuni sau pepene, Andreea a primit doar căpșuni și caise. Cele trei s-au întors fericite acasă.

Între doamna Malvina și Andreea s-a declanșat o ceartă în toată regula. Totul a plecat de la o esență de vanilie. Doamna Malvina a certat-o destul de rău pe iubita lui Blaze, iar Izabela a reacționat. Mătușa lui Marian i-a spus Izabelei că reacționează prea vulcanic și că nu o respectă deloc.

Andreea, criticată la fiecare pas de doamna Malvina

Andreea și doamna Malvina au avut la multe neînțelegeri, în urma cărora concurenta de la Mireasa sezon 3 a cedat și a început să plângă.

Totul a început înaintea petrecerii cu tematică populară, la care toți concurenți au trebuit să poarte costume tradiționale. Andreea, care nu se simțea tocmai bine, a ales să poarte ia cu o pereche de blugi negri, cu tăieturi.

Pentru a o încadra în ținută, fata a legat piesa vestimentara în talie. Acest lucru nu a fost pe placul doamnei Malvina, care i-a spus că-și bate joc de ie.

Pe urmă, după ce Andreea i-a făcut pe plac, mătușa lui Marian, care nici ea nu avea o stare de sănătate excelentă, i-a atras atenția că nu și-a aranjat părul corespunzător. Și de această dată, concurenta i-a făcut pe plac. Și-a prins părul în două codițe, iar în timp ce-l aranja a ajuns lângă decorul organizat de staff unde erau și câteva găini.

Atunci, doamna Malvina i-a zis că ”sperie animalele”, moment în care iubita lui Marina i-a atras atenția asupra faptului că nu-i convine nimic din ceea ce ea face.

Mireasa 2021, sezon 3. Maria a făcut testul de sarcină și rezultatul a fost negativ... Mireasa 2021, sezonul 3. Marian a cerut-o pe Andreea în căsătorie. Primele imagini cu cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x