Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Doamna Mari, noi discuții despre plecarea din casă

Doamna Mari a intrat azi, 15 martie 2021, supărată în live și încă se gândește la plecarea din competiție.

Domna Mari nu vrea să mai rămână în show-ul matrimonial Mireasa Galerie
Doamna Mari, adevărul despre plecarea din casa Mireasa | Antena 1

Doamna Mari vrea să părăsească competiția, iar Liviu își dorește mult să rămână în concurs pentru a-și găsi alesa.

Cu toate acestea, Doamna Mari nu se poate acomoda în competiție. Aceasta a spus că este deranjată de mesajul pe care l-a primt după ce a anunțat că vrea să plece. Acesta a venit din partea actualei partenere a fostului soț, tatăl lui Liviu, care s-a oferit să vină ea în emisiune să-l susțină pe Liviu dacă mama sa pleacă.

Domna Mari, de neînduplecat

Doamna Mari a declarat că nu se acomodează deloc în competiție și ar vrea sa Liviu să meargă și el acasă. Ea nu crede că fiul ei își poate găsi jumătatea în competiție.

Deși a fost desemnată Mama Săptămânii, doamna Mari dorește în continuare să părăsească emisiunea Mireasa. Doamna Mari a fost dată peste cap cu o seară înainte, de o întâmplare între fiul său și Blaze, dar care s-a rezolvat imediat, ba chiar cei doi băieți s-au îmbrățișat: "M-a speriat momentul acela", spune doamna Mari.

Decizia doamnei Mari îi poate afecta parcursul lui Liviu în competiție. Acesta va rămâne în continuare în casa Mireasa doar dacă telespectatorii vor vota să rămână.

Liviu, convins că vrea să se căsătorească

Liviu e foarte convins că e momentul să se recăsătorească pentru că e un mare familist. Vrea mult să-și întemeieze o familie, de aceea vrea în emisiune. Viitoarea soție trebuie să fie credincioasă, să îl susțină, să-l înțeleagă. La o fată se uită să aibă acel ceva care să-i placă lui, nu caută un tipar anume.

Se descrie ca fiind un bărbat romantic, respectuos, răbdător. Când se enervează ori se ceartă ori pleacă ca să nu spună ceva și după care să-i pară rău.

Trăirile lui Liviu și decizia Doamnei Mari

Lui Liviu îi pare rău de tot ce a trăit până acum în competiție. Concurentul s-a rugat în genunchi pentru ca această situație care îi provoacă suferință să se termine cât mai repede.

În ultima parte a emisiunii de azi, Liviu a aflat ce se va întâmpla cu el pe parcursul show-ului. Deși a declarat că nu s-a gândit prea mult la consecințe, doamna Mari a avut de ales: fie să rămână alături de Liviu, fie să meargă acasă, așa cum a declarat că își dorește.

Femeia a hotărât să rămână cu Liviu și să îi fie alături mai departe. Femeia a declarat că nu poate fără fiul ei.

Publicul în proporție de 94, 2% vrea ca Liviu să rămână în emisiune.

Ipostaza în care puțini se așteptau să-i vadă pe Bianca și Mihai. Cum au apărut cei doi și în ce relații se află... Mireasa 2021, sezonul 3. Povestea de viață a Izabelei. Ce crede cu adevărat despre bărbați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x