Mireasa 2021, sezonul 3. Eliminarea Adelinei nu a fost o surpriză. Doamna Daniela a spus tot ceea ce simte

Doamna Daniela nu a slăbit-o pe Adelina nici în ultimele minute după ce a aflat că aceasta va părăsi competiția. Adelina și mama lui Alin și-a spus ultimele cuvinte, s-au descărcat și nu au lăsat nimic să le scape.

Doamna Daniela a pus eliminarea Adelinei pe vina comportamentului fetei

Antena 1

Doamna Daniela a spus că nu este fericită că Adelina pleacă din competiție, cea mai mare dorințe a ei fiind ca ea să plece din casă împreună cu fiul ei. Adelina nu s-a mai abținut și a spus și ea ce crede. Aceasta i-a spus că speră ca acum doamna Daniela să fie mai liniștită după plecarea ei.

Eliminarea Adelinei nu a fost o surpriză

Concurenta nu a ezitat și i-a spus mamei lui Alin că îl așteaptă afară pe iubitul ei și că vor rămâne împreună. Alin a încercat să rezolve conflictul, dar cuvintele nu s-au oprit.

Doamna Daniela a pus eliminarea Adelinei pe vina comportamentului fetei. Aceasta susține că faptul că Adelina a fost extrem de vocală în competiție și acest lucru i-a adus eliminarea. Simona Gherghe i-a spus doamnei Daniela că nu a fost corectă atitudinea ei și că nu reușește să o înțeleagă.

Doamna Daniela i-a reproșat Adelinei și că susținătorii ei i-au făcut farmece ei și familiei sale, dar prezentatoarea tv a încercat să-i explice mamei lui Alin că acest comportament nu este deloc unul frumos.

Ce fată a fost eliminată în Gala din 29 mai

Cei propuși spre eliminare în Gala din 22 mai 2021 au fost Alina, Radu, Adelina și Alin. În urmă cu o săptămână, Simona Gherghe a citit numele celor protejați și a anunțat că vor fi numiți pentru eliminare doar cei care nu au imunitate.

Publicul a avut la dispoziție o săptămână să se decidă ce concurent o să părăsească casa Mireasa în gala din 29 mai 2021. S-a votat intens, iar decizia a fost luată. Emoțiile și teama celor patru concurenți s-au resimțit în platoul emisiunii, iar colegii au stat cu sufletul la gură să afle cine o să plece în această săptămână.

Alin a fost pe locul patru și a rămas în competiție, pe locul trei rămâne Radu, iar pe locul doi la voturile publicului a fost Alina. Adelina fiind cea care părăsește casa Mireasa în gala din 29 mai 2021.

Alin a fost votat în proporție de 0,84% voturi. Radu a fost votat în proporție de 8,91%. Alina a fost votată în proporțe de 43,95%, iar Adelina a fost votată în proporție de 46,28%.

Adelina a intrat în direct prin telefon

Petrecerea de sâmbătă a venit cu o surpriză pentur băieți. În casă au venit două dansatoare, de care Alin s-a lipit imediat. Acesta a dansat cel mai mult cu una dintre ele, Sandra, după cum spune chiar el că se numește.

Cei doi s-au distrat de minune și chiar au dansat mai toată seara. Alin i-a spus dansatoarei că a fost o ispită reușită, iar la final fata i-a spus că poate se vor vedea aseară. Radu a spus că a fost cea mai reușită petrecere de până acum. Alin le-a spus însă la discuții pe terasă că fetele aveau lavaliere și erau venite pentru el.

Adelina a intrat în direct prin telefon în emisia live și a spus că îi roagă pe toți că nu-l mai judece pentru dansul cu animatoarea. După cuvintele acestea, Adelina a primit aplauze din partea tuturor celor din casă. Aceasta i-a spus iubitului ei că îl iubește mult, că îl așteaptă afară și că nu renunță la relația lor.

Adelina a declarat că este dezamăgită și uimită de tot ceea ce a aflat după ce a ieșit afară și că Alin a fost mințit în scrisori.

Ultimele știri