Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Emil este noul concurent din casa Mireasa. Câți ani are și cu ce se ocupă

Emil are 29 de ani și este din Focșani. Acesta spune că și-a dorit să intre în competiție pentru a cunoaște cu adevărat ce înseamnă iubirea.

Emil spune că simte că marea sa iubire se află în competiție. Noul concurent este pasionat de activitățile în aer liber. Cel mai bine se simte în natură și în apă.

Emil este noul concurent din casa Mireasa

Femeia vieții lui trebuie să fie frumoasă, deșteaptă și dornică să ofere iubire. Își dorește foarte mult o familie, ceea ce spune el că i-a lipsit cel mai mult. Deși a fost despărțit de părinți, după 16 ani s-a reunit cu ei.

Tatăl său a decedat, dar mama sa îi este alături, fiind femeie care îi este umăr de sprijin.

Emil spune că a avut o relație de 7 ani, dar a intervenit despărțirea. Cu numai câteva zile înainte de nuntă, concurentul și femeia pe care o alesese au pornit pe drumuri greșite. Familia și prietenii iau fost mereu aproape și l-au ajutat să treacă peste această încercare.

Deși mai este puțin până la finalul competiției, Emil spune că nu e timpul pierdut și simte că iubirea sa îl așteaptă în casă. Acesta are de oferit multă dragoste și siguranță pentru viitoarea sa parteneră de cuplu.

Emil a fost primit cu ropote de aplauze în casa Mireasa și, deși a intrat cu multe emoții, acesta le-a controlat foarte bine. Noul concurent spune că este pregătit să se însoare și a plecat la drum cu gândul că vrea să-și întemeieze o familie. Emil trebuia să se căsătorească pe data de 5 iunie, anul acesta. A suferit mult, dar acum este complet vindecat și pregătit să-și cunoască jumătatea.

Simona Gherghe a anunțat la finalul emisiunii de azi că din această seară în casa băieților vor locui Emil, cu băieții și Romina, Alina și Cosmina.

Mireasa 2021, sezonul 3. Mama copilului lui Radu a sunat în emisiune. Ce a declarat despre mesajele cu acuzații... Mireasa 2021, sezonul 3. Costinela a pus punct relației cu Ionuț. Cei doi s-au despărțit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x