Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Fetele au avut petrecerea Burlăcițelor. Cum s-au distrat la piscină

Fetele au mers la petrecerea Burlăcițelor. Aceasta a fost organizată la piscină, unde au avut parte de o surpriză: câțiva băieți le-au așteptat ca să le facă masaj.

Mireasa 2021, sezonul 3. Fetele au avut petrecerea Burlăcițelor. Cum s-au distrat la piscină Galerie
Băieții au așeptat cu sufletul la gură să vadă imaginile, mai ales Liviu și Bogdan | Antena 1

După ce s-au întors acasă, fiecare fată a avut versiunea ei de poveste. În timp ce Cosmina a spus că unii dintre băieți vor fi geloși, Izabela nu a acceptat să i se facă masaj, iar Maria i-a spus lui Liviu că s-a simțit bine, dar nu a fost nimic de luat în seamă.

Fetele au avut petrecerea Burlăcițelor

Băieții au așeptat cu sufletul la gură să vadă imaginile, mai ales Liviu și Bogdan. După ce s-au delectat cu câteva cocktail-uri, fetele au renunțat la haine și s-au distrat în apă. Băieții nu s-au lăsat mult așteptați și au venit să le distreze pe fete.

Băieții le-au făcut timid masaj, așa cum au cerut fetele.

Liviu a fost cel mai curios dintre toți. Simona Gherghe i-a spus că dacă vrea, poate să nu urmărească imaginile. Unul dintre băieți a abordat-o pe Maria, dar ea a refuzat să-și dea rochița jos. În schimb ea a stat de vorbă cu unul dintre băieți și a dansat.

Alina a spus că Maria a fost singura necuvincioasă de la petrecere. Tot ce a făcut a fost să danseze vals cu unul dintre băieți. Liviu a spus că a fost drăguț la perecere, dar pe de altă parte s-a enervat. Doamna Mari a spus că a fost Maria a avut un comportament adecvat.

Ce a făcut Ana la petrecere

Ana nu a pierdut nici ea timpul și s-a distrat asemenea prietenei ei, Maria. Spre deosebire de Maria, Ana a acceptat să fie masată și chiar s-a simțit bine în compania băiatului care a abordat-o. Au stat împreună și în piscină și au mers din nou la masaj.

Maria: "De o oră stai la masaj, Bogdan știe?"

Ana a spus că Bogdan face masaj mai bine. Iubitul ei nu a simțit nimic în neregulă cu ceea ce s-a întâmplat la petrecerea Burlăcițelor.

Mireasa 2021, sezonul 3. Mama Mariei a sunat în emisia live. Ce a spus despre relația dintre ea și Liviu... Mireasa 2021, sezonul 3. Maria și Liviu au avut parte o ieșire în afara casei. La ce activități au participat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x