Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Încălcare de regulament în casa Mireasa în ediția din 7 mai

Sâmbătă, pe data de 8 mai 2021 este gală cu eliminare în emisiunea Mireasa. Din păcate, două mame au încălcat regulamentul.

Încălcare de regulament în casa Mireasa în ediția din 7 mai Galerie
Doamna Daniela și doamna Ioana au discutat despre nominalizări | Antena 1

Doamna Daniela și doamna Ioana au discutat despre nominalizări, lucru este complet interzis în competiție.

Încălcare de regulament în casa Mireasa

Cele două mame au vorbit despre pe cine vor nominaliza pentru eliminare. În timp ce doamna Daniela spunea că doamna Mari este cea care decide cine pleacă acasă pentru că tot ea va ieși mama săptămânii, doamna Ioana a spus că voturile cântăresc mai mult.

Simona Gherghe nu a vrut să spună cu nume despre cine este vorba pentru a nu încălca și mai tare regulamentul și i-a rugat din nou pe toți să nu mai facă acest lucru.

Cele două mame au primit doar avertisment. Prezentatoarea tv le-a spus că în sezonul trecut din cauza unui asemenea comportament a plecat din competiție o fată care nu avea nicio vină. Simona Gherghe le-a rugat să-i fie sprijin pentru a-i face pe concurenți să înțeleagă ce s-a întâmplat.

Andreea a încălcat regulamentul

Andreea de la Mireasa sezon 3 a încălcat regulamentul după ce a intrat câteva minute în casa băieților și a fost pedepsită. Tânăra a fost pedepsită să stea singură în cameră, chiar și după ce băieții au intrat în casa lor. Nici mamele nu au avut voie să vorbească cu Andreea.

Tânăra a părut mai mult amuzată de faptul că a primit o pedeapsă și a așteptat cuminte în dormitorul său ca aceasta să expire.

Seara, în ultimele 25 de minute din timpul pe care băiețili îl mai aveau de petrecut în casa mamelor și fetelor, concurenții au fost anunțați că Andreea poate să coboare. Marian s-a dus repede la ea, a luat-o în brațe și după ce au stat câteva minute împreună, tânărul a insistat să-i arate adăpostul construit pentru iepurași.

Mireasa 2021, sezonul 3. Discuțiile dintre Adelina și Alin continuă... Mireasa 2021, sezonul 3. Alina și Alin au avut parte de un date. Cum s-au simțit cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x