Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela și Andreea și-au aruncat acuzații grave. Ce și-au spus cele două concurente

După cearta de ieri din platoul emisiunii Mireasa, Izabela și Andreea au aruncat cu cuvinte grele. Izabela o acuză pe Andreea că este fățarnică, iar Andreea o acuză pe Iza că bea mult alcool.

Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela și Andreea și-au aruncat acuzații grave. Ce și-au spus cele două concurente Galerie
După cearta de ieri din platoul emisiunii Mireasa, Izabela și Andreea au aruncat cu cuvinte grele | Antena 1

Conflictul dintre cele două a izbucnit mai mult decât se așteptau. Băieții s-au certat și ei între ei, totul pornind de la împărțirea camerelor atunci când ușile casei au rămas deschise.

Izabela și Andreea și-au aruncat acuzații grave

Conflictul a continuat și în pauza de publicitate, iar Izabela a povestit că Andreea, la începutul emisiunii s-a dezbrăcat în sânii goi în fața bărbaților din producție. Cuvinte dure și afirmațiile aruncate la nervi au fost comentate azi în emisia live.

Simona Gherghe a dorit să afle mai multe de la fete și a continuat azi discuția în platou. Ana i-a luat apărarea Andreei și a spus că nu este adevărat ce spune Izabela, iar Maria la fel, ambele fiind de de față la situația despre care a povestit concurenta.

Din cauza certurilor dintre fete, mama Izabelei a intrat în direct și a aruncat și ea cu vorbe grele în Andreea. Aceasta i-a spus că o pândește pe fiica sa și că să aibă grijă pentru că are și ea un trecut de care nu trebuie să fie tocmai mândră.

Izabela și Blaze nu se pot căsători

După ce nu au putut să depună actele de căsătorie, din cauza unui act care îi lipsește lui Blaze, între Iza și iubitul ei au început să se iște discuții.

Concurenta a spus că vrea să plece acasă dacă nu se pot căsători. Ea nu vede de ce ar mai sta până la finală. Singura problemă este că actul se obține rapid, dar transportul durează câteva zile.

Blaze a discutat cu părinții săi, le-a spus că are nevoie de act ca să se căsătorească, le-a trimis și bani ca să obțină actele, dar problema este în continuare că durează mult până ajung în România. Concurentul a făcut toate eforturile ca să obțină aceste documente.

În niciun alt sezon nu a mai existat o asemenea situație, din cauza aceasta cei doi nu și-au putut depune actele.

Cerificatul și actele din Nigeria nu au ajuns încă la adresa redacției.

Izabela susține în continuare că ea nu vrea să mai stea în emisiune dacă nu se poate căsători cu Blaze.

Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela și Blaze nu se pot căsători. Cum a reacționat concurenta... Mireasa 2021, sezonul 3. Alin i-a povestit Cosminei detalii de la petrecere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x