Mireasa 2021, sezonul 3. Mama copilului lui Radu a sunat în emisiune. Ce a declarat despre mesajele cu acuzații

În emisia live de ieri Radu s-a confruntat cu niște acuzații extrem de grave din partea unei femei care se dădea drept mama copilului său. Aceasta a spus că bărbatul este fals și că este un om violent.

Acuzațiile la adresa lui Radu sunt false! Mama copilului: Nu a fost violent!

Antena 1

Radu a negat toate acuzațiile și a spus că nu înțelege de ce se întâmplă aceste lucruri. Bogdan a spus că încep să pice măștile, în timp de Alin i-a fost alături și a discutat cu ele în acele clipe grele de după emisiune.

Mama copilului lui Radu a sunat în emisiune

Radu a încercat să pună lucrurile cap la cap și să vadă despre cine este vorba. Acesta spune că în nicio relație nu a fost violent fizic, poate doar verbal.

Radu a discutat la telefon cu mama copilului său, iar aceasta a spus că nimic din acuzațiile care i s-au adus nu vin din partea ei. Radu a spus că nu va lăsa lucrurile așa și că o va acționa pe femeia în cauză în instanță. Și fosta logodnică a lui Radu a trimis un mesaj pe adresa redacției și a spus că nu ea a adus aceste acuzații.

Femeia a declarat că relația lor a fost una frumoasă, care s-a terminat cu puțin timp înainte ca el să ajungă în emisiune. Fosta logodnică a spus că Radu nu a fost niciodată violent.

O femeie îi aduce acuzații grave lui Radu

Mai multe mesaje au venit pe adresa redacției despre Radu. O femeie a decis să spună că este un om violent și că ea a scăpat cu greu din mâinile lui.

Nu se știe despre cine este vorba. Mesajele au fost citite de Simona Gherghe la finalul emisiunii live de azi. Întrebat dacă este un bărbat violent, Radu a negat toate acuzațiile și a căzut pe gânduri.

Persoana care a trimis mesajele spune că Radu nu este nici pe departe ceea ce vrea să pară și că nu este omul potrivit să dea lecții celor din jur. În discuție cu Simona Gherghe, Radu a spus că nu știe despre cine este vorba. E posibil să fie fosta sa logodnică sau mama fiului lui.

Radu a declarat în schimb că îniante de a intra în casa Mireasa a mers în vizită la fiul său, iar fosta parteneră chiar i-a urat să-și găsească jumătatea în competiție. Concurentul nu crede că este vorba despre ea, ci că mai degrabă este cineva care se dă drept mama copilului său.

Ultimele știri