Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Mama Mariei a sunat în emisia live. Ce a spus despre relația dintre ea și Liviu

Maria a discutat cu Liviu și doamna Mari despre căsătorie, dar mama iubitului ei insistă că cei doi nu trebuie să facă pasul în emisiune pentru că fata nu a avut până acum susținerea părinților ei.

Mireasa 2021, sezonul 3. Mama Mariei a sunat în emisia live. Ce a spus despre relația dintre ea și Liviu Galerie
Doamna Roman a sunat în emisia live de azi, pe neașteptate | Antena 1

Doamna Roman a sunat în emisia live de azi, pe neașteptate și a spus că nu a putut să răspundă la telefon când a fost sunată pentru că era la serviciu, nu fiindcă nu a vrut. Maria a reușit în sfârșit să ia legătura cu mama sa și de cum a auzit-o, concurenta a început să plângă.

Mama Mariei a sunat în emisia live

Maria și Liviu s-au privit în ochi pe tot parcursul discuției și au zâmbit mult atunci când au auzit că mama tinerei nu este împotriva relației lor. Doamna Roman a declarat că nu promite că poate ajunge în marea Finală Mireasa din sezonul 3, care va avea loc pe data de 1 august 2021, dar că o roagă pe fiica sa să facă ceea ce consideră că este mai bine pentru ea.

Mama Mariei a spus că nu este împotriva lui Liviu, dar că în familia lor nu au existat divorțuri, așa că trebuie să fie cu mare băgare de seamă atunci când fac pasul cel mare.

La finalul conversației cu mama Mariei, Maria a izbucnit în lacrimi, Liviu și-a luat iubita în brațe, iar doamna Mari a spus că se bucură mult că lucrurile s-au rezolvat și că este de acord cu tot ceea ce a spus doamna Roman.

Maria și Liviu au dormit împreună

După ce ușile casei s-au deschis, Maria și Liviu au dormit împreună. Pare că lucrurile s-au liniștit între ei și tensiunile au dispărut din cuplul lor. Maria și Liviu au dormit în cameră cu Bogdan și Ana, dar de departe ei au fost cei mai agitați.

După ce s-au pus în pat, Maria și Liviu au fost extrem de tandri unul cu celălalt. Liviu a început să-și atingă senzual iubita, iar Maria s-a bucurat până la un punct: "Liviu, potolește-te cu atingerile că sar pe tine cu tot cu camere".

Cei doi au fost extrem de afectuoși, cei mai afectuoși dintre toți concurenții. Ce s-a întâmplat între cei doi, vezi în materialul de mai jos.

Tatăl Mariei a intrat în direct după certurile fiicei sale cu doamna Mari

Maria și doamna Mari au impresia că nu se plac reciproc. Iubita lui Liviu de la Mireasa sezon 3 susține că mama partenerului ei nu o place și că preferă mai mult compania Alinei.

Doamna Mari a susținut, din nou, în emisiunea din 15 iulie 2021 că nu crede în relația fiului său cu Maria. Ba mai mult, ea a subliniat că Maria nu este încă nora sa și că asta va fi abia după ce tinerii se vor căsători.

”Dacă am venit, mi-ai spus să plec”, a spus doamna Mari, făcând referire la faptul că se lovește constant de atitudinea rece a Mariei. Aceasta a mărturisit că fata i-ar fi zis că nu vrea să fie deranjată, pe viitor, de viitoarea soacră.

Cu toate acestea, iubita lui Liviu a contrazis-o: ”Eu știu exact ce vorbesc. Am zis că nu o să fiu toată ziua la cafele, când o să am timp liber o să îl împart și cu dumneavostră.”

Domnul Roman, tatăl Mariei, a intrat în direct și a încercat să-și asigure fiica că familia sa o susține.

”Și eu te iubesc, puiule. Nu plânge, mai e un pic. Așa sunt muierile, se mai ceartă, noi le înțelegem. Nu am vrut să discut subiectul cu soția despre relația Mariei. Doamna Roman o să accepte situația, doar o fetiță are. Stați liniștită, nu e o tragedie asta. Ea când are o problemă simte nevoia să o discute, cum nu a mai discutat... O fată am, vin la nuntă.”, a spus tatăl Mariei.

”Sper să fii lângă noi la Finală, o să facem dacă totul o să fie bine.”, a afirmat Maria.

Mireasa 2021, sezonul 3. Ana și Bogdan, o relație încordată. Ce s-a întâmplat între cei doi... Mireasa 2021, sezonul 3. Fetele au avut petrecerea Burlăcițelor. Cum s-au distrat la piscină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x