Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Mamele au vrut să afle cât de pricepute sunt fetele la tăiat ceapă

Emoționate și dornice să câștige au fost concurentele din casa Mireasa. Toate s-au străduit să taie cât mai mărut și mai corect ceapa pentru a le impresiona pe mame. Fetele au luat foarte în serios concursul și s-au implicat. 

În urma unui concurs din partea mamelor, Costinela și Maria și-au împărțit reproșuri fără perdea Galerie
Maria și Costinela au avut un conflict în casa Mireasa | Antena 1

Andreea, Maria, Alina și Costinela au ajuns în finală, iar câștigătoare a ieșit Andreea. Cu toate acestea, tensiunile nu au lipsit din casa fetelor.

Andreea a câștigat și un premiu. Pe tot parcursul show-ului ea nu va mai tăia niciodată ceapă.

Discuțiile dintre Maria și Costinela

Costinela a curățat cea mai multă ceapă. Maria a făcut o remarcă la adresa câștigătoarei, iar până la ceartă nu a mai fost decât un pas.

La finalul probei din casa fetelor, Maria a spus că dacă ceapa trebuia pentru porci, adică mare, cu siguranță și ea ar fi tăiat mai multă. Tensiunile dintre cele două au crescut de la secundă la secundă. O ceartă în toată regula a avut loc în casa Mireasa.

Mamele au vrut să afle cât de pricepute sunt fetele la tăiat ceapa, dar acest joc a dus la tensiuni între fete.

Maria: "Îți tăiam și eu 10 cepe dacă era să tăiem așa mare."

După ce mamele au vrut să afle cât de pricepute sunt fetele la tăiat ceapa, Maria i-a spus Costinelei câteva cuvinte care au jignit-o pe cea din urmă. Costinele s-a aprins imediat și în casa fetelor a avut loc o ceartă în toată regula.

Costinela a strigat mai apoi de față cu toată lumea că Maria este de fapt nemulțumită că ea a mai discutat cu Liviu și crede că este mai geloasă din fire. Maria spune despre Costinela că aceasta are drame pe care le creează singură. Costinela a început să plângă, iar doamna Maria a fost alături de ea și a încercat să o consoleze.

Totul a început de la ceapă, dar se pare că Liviu este cu adevărat mărul discordiei

Întrebate de Simona Gherghe, Costinela și Maria au cerut să vină și Liviu în platou. Mamele spun că Maria este conflictuală și că totul începe din cauza ei. Ea ripostează atunci când este atacată.

Doamna Mari spune că îi place Maria, dar crede că aceasta se supără puțin prea repede. Aceasta o sfătuiește să fie mai înțelegătoare și pe un ton mai jos. Liviu nu se aștepta să vadă o astfel de situație și el le sfătuiește pe concurente să comunice mai mult pentru a-și rezolva tensiunile.

El apreciază corectitudinea iubitei sale, dar crede că cel mai bine pentru Maria ar fi să spună comunice lucrurile pe un ton mai jos. Liviu a mărturisit că este îndrăgostit de Maria.

Mireasa 2021, sezonul 3. Reproșurile doamnei Daniela s-au înmulțit. Ce a răspuns Adelina... Mireasa 2021, sezonul 3. Băieți vs Fete, regulile jocului lui Dima Trofim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x