Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Maria a vorbit la telefon cu mama sa. Ce au discutat cele două

Maria a vorbit la telefon cu mama sa, iar lacrimile au fost cuvântul de ordine.

Maria a vorbit la telefon cu mama sa, iar lacrimile au fost cuvântul de ordine Galerie
Maria a vorbit la telefon cu mama sa | Antena 1

Mama sa i-a oferit mai multe sfaturi și i-a spus să fie calmă, să aibă mai multă încredere în ea și cât de mult o iubește.

Maria la rândul ei i-a mărturisit femeii care i-a dat viață că îi este extrem de dor de casă și că cu greu își mai păstrează răbdarea.

Maria a vorbit la telefon cu mama sa

Maria și Liviu au avut din nou o ceartă, de aceasta dată cauzată de privirile lui Liviu către Costinela. Maria i-a reproșat iubitului ei că se uită la Costinela și că nu ar trebui să facă acest lucru, mai ales că Costinela a fost cu Izabela atunci când bruneta a jignit-o foarte urât.

Doamna Mari a spus că între cei doi ar trebui să existe mai multă comunicare și înțelegere.

Maria, convinsă că doamna Mari nu o place

Convinsă că doamna Mari, mama lui Liviu, nu o place, Maria a mers să discute cu viitoare sa soacră.

”Uneori simt că nu mă vrea lângă Liviu. Încerc să cred și eu, dar uneori îmi vine gândul ăsta. Văd uneori niște apropieri mai mari.”, a zis Maria într-o discuție cu Anamaria.

Doamna Mari a asigurat-o că o place, însă continuă să se obișnuiască în casa Mireasa, motiv pentru care uneori nu are o stare extraordinară.

M-aș bucura foarte mult de ceea ce e între voi dacă nu v-ați grăbi. Nu am așteptări, nici Liviu nu e genul de om să-mi spună ce vrea să facă. Aș fi supărată dacă l-aș vedea pe el nefericit sau pe tine. În mod sigur aș zice atunci că nu e ce trebuie.”, i-a spus mama lui Liviu.

După difuzarea materialului în emisia de marți, doamna Mari a afirmat faptul că Maria nu-i permite să se apropie de ea.

Mireasa 2021, sezon 3. Maria, convinsă că doamna Mari nu o place. Ce discuții a avut cu mama iubitului ei... Mireasa 2021, sezonul 3. Andreea și Marian au ieșit la o întâlnire în afara casei. Ce au discutat cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x