Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Maria, din nou supărată pe Liviu. Ce s-a întâmplat la petrecerea de sâmbătă

Maria a fost din nou supărată pe Liviu la petrecerea de sâmbătă seara. Cei doi au fost bine doar jumătate din petrecere, iar apoi concurenta s-a retras subit.

Mireasa 2021, sezonul 3. Maria, din nou supărată pe Liviu. Ce s-a întâmplat la petrecerea de sâmbătă Galerie
Maria i-a spus că nu vrea o viață așa lângă Liviu și a devenit foarte geloasă | Antena 1

Cei doi au discutat în camera fetei. Maria i-a spus că nu vrea o viață așa lângă Liviu și a devenit foarte geloasă. Aceasta i-a spus lui Liviu că "îi este silă" de ceea ce face.

Maria, din nou supărată pe Liviu

Maria afost deranjată de faptul că Liviu a discutat cu fetele noi. Concurenta a spus că nu este cățelul nimănui. Liviu nu a înțeles ce s-a întâmplat și i-a cerut explicații iubitei sale. Maria l-a întrebat dacă vrea să termine, iar Liviu i-a spus că poate așa ar fi mai bine și poate toată lumea ar fi mai fericită, inclusiv părinții ei.

Cei doi își aruncă cuvinte dure atunci când se ceartă și încă mai au multe de rezolvat. Băiatul crede că Maria încă se gândește la trecut și a întrebat-o de ce a mai venit în competiție dacă îi pasă atât de mult de trecut.

Maria s-a supărat că Liviu a rugat-o pe Romina să-i cânte o melodie celebră. Discuțiile în contradictoriu au ținut mai bine de două ore.

Întrebată în live de Simona Gherghe, Maria a spus că după ce a venit Romina, Liviu s-a îndreptat către ea și a căutat constant motive de discuție cu ea. Liviu a spus că Maria nu a înțeles ce se întâmplă cu adevărat. Romina nu a simțit că Liviu a fost foarte atent față de ea.

Maria spune că Liviu i-a interzis să vorbească să vorbească cu Radu, atunci când acesta a intrat în casă.

Ce discuții au fost între Liviu și Maria după ce concurenta a primit o scrisoare de la mama sa

Maria a fost deranjată de tot ceea ce mama sa i-a scris. Cel mai mult a durut-o că femeia care i-a dat viața a pus-o mai prejos de oamenii din familie.

Liviu a încercat să discute cu iubita sa și să o liniștească. Acesta i-a spus că atunci când vor ieși din competiție, pot merge direct la ea ca să discute mai multe.

Doamna Mari a spus că ea crede că scrisoarea nu este reală și că încearcă să nu arunce cu vorbe grele în momente tensionate, de teamă că nu o să fie iertată mai târziu. Doamna Ioana a sfătuit-o pe doamna Mari să fie alături de Maria. De cealaltă parte, Maria a fost extrem de afectată de toate cuvintele pe care le-a auzit. Iubita lui Liviu spune că această perioadă a fost cea mai urâtă din viața sa.

Doamna Mari a dus-o pe Maria în Giurgiu, acolo unde locuiește iubitul său. Soacra i-a prezentat Mariei locurile cele mai dragi lui Liviu, unde a studiat, unde și-a filmat videoclipurile, totul. Cele două au vorbit mai mult, departe de tensiunile din casă.

Mireasa, sezonul 3. Cum arată clasamentul publicului din Gala de sâmbătă, 5 iunie... Mireasa 2021, sezonul 3. Alin a discutat cu Cosmina despre trecutul lui amoros...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x