Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 3. Maria și Alina și-au aruncat cuvinte grele. De la ce a pornit totul

Alina și Maria s-au certat pe tereasă, după ce Alinei i s-a reproșat faptul că a purtat o fustă prea scurtă la dans. Atunci când Radu a ridicat-o, concurentei i s-a văzut posteriorul, lucru care a deranjat-o pe iubita lui Liviu.

Maria și Alina s-au certat pe terasa fetelor, de față cu toată lumea Galerie
Maria și Alina și-au aruncat cuvinte grele | Antena 1

Radu este cel care i-a fost partener de dans și tot el a fost și cel care a a căutat o pereche de lenjerie intimă pentru partenera sa.

Maria și Alina și-au aruncat cuvinte grele

Lui Liviu i s-a reproșat faptul că a privit-o intens pe Alina, atunci când aceasta și-a etalat formele în cea mai scurtă fustiță posibilă.

Într-un final, Alina a primit ajutorul domnei Malvina. Mătușa lui Marian a declarat că i-ar plăcea mult ca fetele să se ajute între ele și să nu mai existe astfel de conflicte între ei. Maria și Alina și-au aruncat cuvinte grele și jigniri care a stârnit discuții în casa fetelor.

Alina a spus în gal de sâmbătă că Liviu se uită la ea, iar Maria a fost deranjată de exprimarea ei. Liviu a spus că nu s-a uitat deloc la posteriorul blondinei. A fost sau nu un pericol vestimentația Alinei din cadrul concursului de dans?

Vezi mai multe imagini în video de mai sus!

Alina și Radu, relație de cunoaștere

Alina se află acum într-o relație de cunoaștere cu Radu. Cei doi au avut o întâlnire în afara casei Mireasa. Alina și Radu s-au cunoscut mai bine, după ce au avut parte de un date. Tânărul de 27 de ani și-a început întâlnirea cu un compliment.

„Wow cât ești de frumoasă! Mai frumoasă decât priveliștea!”, a început Radu întâlnirea.

Mai întâi, cei doi au discutat despre experiența în casa Mireasa, iar apoi despre fostele relații. După întâlnire, Radu și Alina au avut cuvinte de laudă unul despre celălalt:

„Am rămas surprinsă plăcut”, a spus Alina. „Are câteva chestii care mie îmi plac la o femeie. Aș vrea să o cunosc mai mult de atât”, a spus Radu.

Fetele sunt încă sceptice în ceea ce privește revenirea Alinei în casă, mai ales că ea a oprit procesul de cunoaștere cu Bogdan. În vreme ce Izabela crede că tânăra nu îl place atât de mult pe Bogdan, Andreea l-a adus în discuție pe Radu, băiatul pe care acestea l-au cunoscut în Gala în care au fost rugate să aleagă un băiat care să intre în competiție.

Mireasa 2021, sezon 3. Cine ar fi trebuit să fie eliminați, dar au fost salvați. Răsturnare de situație, totul a fost un... Mireasa 2021, sezonul 3. Maria a primit o scrisoare de la o telespectatoare. Cum a reacționat concurenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x